Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 71

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392

погляд карту альфа GT 1.9

привіт я хотів би, погляд на цю карту, зроблені мною, для автомобіля, на питання, файл ori знайти його в базі даних, але я надаю дуже
    проблема і невеликий вакуум зйомки від 1500
    ви помітите, карту повідомлено з лім IQ розблоковані, терміни акції і тиску stock
    чекаю допомоги
    Спасибі всім
    Альфа Mia.rar
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Ніхто? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    привіт, мені пояснили б логіку цих мод? тому що ви торкнулися таким чином, авансові платежі? також педаль і обмежувач крутного моменту, і досить дивно.. я я зробив би інакше пояснює, так що, можливо, я дізнаюся інший метод

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав voglioimparare Visualizza Messaggio
    привіт, мені пояснили б логіку цих мод? тому що ви торкнулися таким чином, авансові платежі? також педаль і обмежувач крутного моменту, і досить дивно.. я я зробив би інакше пояснює, так що, можливо, я дізнаюся інший метод
    Ви, як би ви діяли, наприклад? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Логіка і карту повідомлено...авансові платежі були розраховані і випробувані кілька разів на машині....в torque limiter і було зроблено, щоб не карати групи, маховик зчеплення, але мати подався вгору....те ж саме, педаль покинув можна більше схоже на оригінал, за звичкою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Логіка і карту повідомлено...авансові платежі були розраховані і випробувані кілька разів на машині....в torque limiter і було зроблено, щоб не карати групи, маховик зчеплення, але мати подався вгору....те ж саме, педаль покинув можна більше схоже на оригінал, за звичкою
    вибачте jovandj,на мою скромну думку обмежувач крутного моменту ? багато спірно, але я знаходжу це дивним зміна крутного моменту під час пуску двигуна, особливо читаючи, що ви не хочете карати cruppo маховика, й зчеплення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Хто-те, що я від руки? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    привіт я хотів би, погляд на цю карту, зроблені мною, для автомобіля, на питання, файл ori знайти його в базі даних, але я надаю дуже
    проблема і невеликий вакуум зйомки від 1500
    ви помітите, карту повідомлено з лім IQ розблоковані, терміни акції і тиску stock
    чекаю допомоги
    Спасибі всім
    Альфа Mia.rar
    Доброго дня, чи не могли б ви пояснити мені, що карту ? це ? На мій погляд, не ? торкнувся нічого, починаючи з обмежувачем iq зроблені погано, не кажучи вже про управління rail, не ? були порушені потім орі разом з обмежувачами, тиск турбо, що так не avr? навіть 0.1 бару піку-пі? не кажучи вже про де-обмежувач крутного моменту погано управляється, modo........... Не прийміть ці мої слова як критику, а як особиста думка, і я думаю, що потрібно повторити "з нуля", зберігаючи політику і логіка, все керування параметрами.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Доброго дня, чи не могли б ви пояснити мені, що карту ? це ? На мій погляд, не ? торкнувся нічого, починаючи з обмежувачем iq зроблені погано, не кажучи вже про управління rail, не ? були порушені потім орі разом з обмежувачами, тиск турбо, що так не avr? навіть 0.1 бару піку-пі? не кажучи вже про де-обмежувач крутного моменту погано управляється, modo........... Не прийміть ці мої слова як критику, а як особиста думка, і я думаю, що потрібно повторити "з нуля", зберігаючи політику і логіка, все керування параметрами.
    Вибачте тиск в магістралі rail не чіпала добровільно, маючи встановлюю тільки 80 мм3 максимальні мене всього 1600 бар, а не ce правило, на залізничних ce тих, хто зраджує, а хто ні, авансові платежі розраховуються для 80mm3 в torque limiter і було зроблено спеціально так, щоб не карати група маховик зчеплення на автомобіль в порядку і проблема, що він порожній від 1500 до 1750 в іншому я задоволений....я дякую тобі за думку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я підтверджую, 1.6 бар піку і 1.5 постійної

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії