Привіт, зобов'язань ще немає, я перевіряв, c? версія 2014.2 як Autoc..... що Delf... ви замінити декілька файлів exe залишається 2013.3, але нові прошивки і нові автомобілі додаються....
Привіт, зобов'язань ще немає, я перевіряв, c? версія 2014.2 як Autoc..... що Delf... ви замінити декілька файлів exe залишається 2013.3, але нові прошивки і нові автомобілі додаються....
тестував версію 2014.2 ??
Привіт, робота дозволяє, я сподіваюся зробити це в кінці тижня........
я встановлена 3 дні тому, але те, що я можу побачити ? одно 2013.3
працювати-працює, але які протоколи в pi? він повинен мати? я порівняв версії і, здається, всі ідентичні, за винятком число у верхньому лівому куті екрану
ви, звичайно, але прошивку потрібно тільки для інтерфейсу, програмного забезпечення, нічого нового не
Я теж знайшов багато файлів..... але у мене не було ще, щоб перевірити це. Проблема в тому, що якщо вручну ви йдете замінити папку прошивки з цієї нової версії, хоча potendola завантажити інтерфейс, без забезпечення, до цього часу ми не можемо нічого зробити.
Тому, що VCI має все необхідне, щоб читати якийсь новий блок або використовувати якийсь новий протокол, але без програмного забезпечення, до теперішнього часу, що d? команда для активації нових функцій ? як, якщо б ми не оновили нічого.