Привіт, Хлопці, я відправлю карту я встановив для bravo 1900 jtd. Я віддав би йому ваші поради ? ви помітите, що не дуже наполегливі, але має бути все в спокої і' друг, і я не хочу, дивними думками, в майбутньому...
На вас суд... браво jtd.rar
Привіт, Хлопці, я відправлю карту я встановив для bravo 1900 jtd. Я віддав би йому ваші поради ? ви помітите, що не дуже наполегливі, але має бути все в спокої і' друг, і я не хочу, дивними думками, в майбутньому...
На вас суд... браво jtd.rar
Я сподівався, представляла інтерес, хтось стикаючись з тим, як працювати... !![]()
клапан системи рециркуляції ог не ? закритий ваш вибір?
я перевірив вашу карту я б ще й на турбо, та все одно, як ти час вприскування... тиску в рампі я б 5% і ще, у вас є обмежувачі , l у вас є перевірена машина?
c
спасибі за твоє втручання... враховуючи, що я хотів дати тільки трохи brio більше не я перебільшив.. турбо не хотів stressarlo дуже, мені здається, вже значний приріст, не бажаючи підкреслити механіка.. обмежувачі, мені здається, що вони поміщаються в потрібне місце, як я дав rail без зміни ін'єкції. Egr off хочете моє. . на жаль, мені не вдалося ще спробувати її в дії, якщо все піде добре, я двері машини, понеділок
якщо ви хочете дати право трохи більше? brio добре cos?
ви помітите, трохи франтівство в pi?!!!!!!!!!!