Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    але аванси, які адреси?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    існує математичний розрахунок зробити, і не всі знають...в карти передоплати втручається з політикою, в іншому випадку ви робите пошкодження, а потім в одній карті змінюються всі точки в залежності від тривалості iq...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Тоді я хочу пояснити р? речей, щоб? багато людей починають вчитися...
    припустимо, що в 5000 і 60 мг ми мапу duration 44? і SOI 27? перед ВМТ...
    ми знаємо, що час, протягом цих 60 мг ? 44?...але як ми можемо обчислити тривалість, якщо ми хочемо збільшити мг дизель?
    просто...ми робимо 44/60 = 0,733? для мг палива я сподіваюся, що йдете за мною...
    тому, якщо выст? вводити не більше? 60 мг, але 65 мг зробити? 65 x 0,733 = 47 ?
    зараз, з 65 мг, ми отримаємо тривалість 47? і soi 30? перед ВМТ...
    єдиний спосіб спробувати ? йти по дорозі, тепер крок і закриваю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    зараз, з 65 мг, ми отримаємо тривалість 47? і soi 30? перед ВМТ...
    єдиний спосіб спробувати ? йти по дорозі, тепер крок і закриваю
    На SOI? стає 30 градусів, якщо ви хочете мати такі ж ВЗ, в іншому випадку ви можете? тримати Soi 27, і в кінцевому підсумку? ін'єкцій 3 градуси після, ніж оригінал.. Особливо якщо ми говоримо про кількість? високі тримайте ж ВЗ, неможливо не передбачати багато

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Так, але там має бути formla, що ви також регулює інші regimini і не тільки при 5000 оборотів в хвилину

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Правила КНІ більше 3-10? не пу? йти, чому? пу? завдати серйозної шкоди двигуну...є дуже багато розрахунків, позаду, і я не можу пояснити його тут в двох словах...як правило, якщо збільшується мг збільшується термін служби і SOI...я покажу вам невеликий приклад, як у словах, так, принаймні, ви можете зрозуміти: ви входите в машину, увімкніть запалювання автомобіля починає давати газ, ось у цей момент ECU йде діяти на карті педалі і розуміє, що для цього 30% прискорення потрібно надати 16 мг поки все просто...але ECU для цих 16 мг повинні вирішити, SOI і довговічність.
    Конструктори двигунів, вимірюють час, в градусах повороту ось чому? ви чуєте, як люди говорять про газорозподілу двигуна. Ідеальне місце для впорскування палива ? верхньої мертвої точки ВМТ. Це ? точка, в якій обидва клапани зазвичай закриті і повітря ? було стисло до максимуму.
    Надати 16 мг палива avr? час (тривалість), чому? поршень йде вгору і вниз??ми повинні точку ПОЧАТКУ УПРИСКУВАННЯ.
    Припустимо, що 2 мг палива, прийміть 1 градус повороту колінчастого вала, щоб надати.
    Припускаючи, що найкращий час вприскування ? 0 ? перед ВМТ і 16mg avr? 8? надати(ТЕРМІН служби).
    Л?ін'єкції доведеться? почати 8? перед ВМТ, на відміну від? 0? до ВМТ, почала уприскування (SOI) повинна бути 8 градусів до ВМТ, так, що все паливо ? вводили від 0? BTDC

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    Правила КНІ більше 3-10? не пу? йти, чому? пу? завдати серйозної шкоди двигуну...є дуже багато розрахунків, позаду, і я не можу пояснити його тут в двох словах...як правило, якщо збільшується мг збільшується термін служби і SOI...я покажу вам невеликий приклад, як у словах, так, принаймні, ви можете зрозуміти: ви входите в машину, увімкніть запалювання автомобіля починає давати газ, ось у цей момент ECU йде діяти на карті педалі і розуміє, що для цього 30% прискорення потрібно надати 16 мг поки все просто...але ECU для цих 16 мг повинні вирішити, SOI і довговічність.
    Конструктори двигунів, вимірюють час, в градусах повороту ось чому? ви чуєте, як люди говорять про газорозподілу двигуна. Ідеальне місце для впорскування палива ? верхньої мертвої точки ВМТ. Це ? точка, в якій обидва клапани зазвичай закриті і повітря ? було стисло до максимуму.
    Надати 16 мг палива avr? час (тривалість), чому? поршень йде вгору і вниз?...ми повинні точку ПОЧАТКУ УПРИСКУВАННЯ.
    Припустимо, що 2 мг палива, прийміть 1 градус повороту колінчастого вала, щоб надати.
    Припускаючи, що найкращий час вприскування ? 0 ? перед ВМТ і 16mg avr? 8? надати(ТЕРМІН служби).
    Ін'єкції доведеться? почати 8? перед ВМТ, на відміну від? 0? до ВМТ, почала уприскування (SOI) повинна бути 8 градусів до ВМТ, так, що все паливо ? вводили від 0? BTDC
    я покажу вам мої вітання!!! ви один з небагатьох, хто має бажання пояснити речі, які, ще ви тримали б їх, безсумнівно! іду я також обговорення чому ? дуже конструктивна!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    потім з цим поясненням, то розумієш, що не виходить, якщо на 5000 або 2000 оборотів, треба тільки читати і вміти інтерпретувати таблиці та цифри читайте в таблицях, і це робить пу? натисніть на winols... якщо ми ще й дизель у нас буде більше життя, але той час повинна піти діяти, також на SOI простий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    якщо пу? бути корисним, ось їй рахунків:
    оборотів в хвилину / 60 = оборотів в секунду,
    оборотів в секунду / 1 000 000 = оборотів в мікросекунди
    про мікросекунди * 360 градусів = градусів до мкс
    градусів до мкс * тривалість уприскування (в мікросекундах) = тривалість вприскування у градусах

потім я хотів би підняти інше питання
    візьмемо, наприклад, останній стовпець (обертів-й? - високі), і ми бачимо, що коливається від 26 до 29 градусів вперед
    але, очевидно, щоб надати декількох мм3 дизельного палива служать кілька градусів, абсолютно не 26
    іншими словами, ми бачимо, що паритет? iq, при збільшенні обертів, збільшується також заздалегідь
    потім, як ви правила? у мене два варіанти на розум:? поставити обчислені значення і той факт, перекручуючи повністю управління авансів для часткового, інший ? розраховувати тільки на максимальний iq, а потім дати scalatina руки, які спускаються в iq...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    дякую тобі, форум повинен бути зроблений, щоб вчитися не для того, щоб тримати речі для себе...я, мій, я завжди кажу те, що s? або що я можу дізнатися

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •