хлопці, ви пробували використовувати інтерфейс tricore для читання терморегулятори?
хлопці, ви пробували використовувати інтерфейс tricore для читання терморегулятори?
я взяв 5 днів тому....vers 2.06 зробив запис з картини, але я помилково МІКРО ПОМИЛКА " будильник " / БУДИЛЬНИК......EDC17CP02.......я сходжу з розуму навіть в пір'ї v54 мені він дав мені помилку boot
екю л я знову в машині і працює. ....якщо я з obd мені дані ecu з galletto. ....я купив ktag ми сподіваємося, що можу з тим,......кілька місяців тому я півень v53 з ключа, і я 2 факти цих ecu з v54 не вмію і навіть я три fgtech але все-одно помилка завантаження.....а kess, читаючи навколо говорять, що зміни потрібно зробити, щоб добре працювати частина tricore......
зміни, що стосуються роботи в tricore, у першій версії було опір, в останній версії c'? ще змінити?
Привіт, хлопці, я теж почала мати ті ж проблеми, з іншого marelli для читання k-line з kessv2...навіть мене від помилки, дзвінок - " будильник " ...я помітив, що від ниток(виміряно тестером), що 12 разів не йде, але друг сказав мені, що тільки для читання kess бере 12 вольт, як і раніше, отримую ту ж помилку, може бути, я помиляюся, я щось у посилання замість фото...лінія k зIMG_0622.jpg сайт, де він купив, каже що-нить ? жовтий
візьми модуль завантажувача і читайте файли допомоги для посилання.
уго ---- президент A.E.P.
будемо читати спасибі ugo 5 хвилин![]()
але ви використовували модуль tricore, щоб прочитати?
я використовував кабель K4 з лінії k-line часу на читання 5 хвилин![]()