наскільки я знаю, цей інструмент зараз з клоном немає, тому що це старе оновлення без j-tag потім, щоб читати spansione або ви покладаєтеся на обладнання офіційному аспекти нового півня clone v2 з j-tag, який, наскільки я знаю, скоро буде в продажі.
нагадаємо, cosasn в spasion я зробив кілька grande punto 1.3 mtj 75 90, але не монтує класичної marelli.....
ви повинні знати, що є 1.3 mjet, що гора пам'яті spansion, що ви в змозі зробити тільки з обладнанням офіційний кажучи bdm,а якщо ми говоримо про послідовною mpps пише без проблем.
ви повинні знати, що є 1.3 mjet, що гора пам'яті spansion, що ви в змозі зробити тільки з обладнанням офіційний кажучи bdm,а якщо ми говоримо про послідовною mpps пише без проблем.
привіт msport!
дайте мені знати, добре, ви говорите, що з mppsv5 я можу написати про spansion??але я навіть не можу зробити idi, як ніколи??на практиці навіть без idi я можу спробувати написати?? і як під знайти ori??дякую
привіт msport!
дайте мені знати, добре, ви говорите, що з mppsv5 я можу написати про spansion??але я навіть не можу зробити idi, як ніколи??на практиці навіть без idi я можу спробувати написати?? і як під знайти ori??дякую
не плутайте пам'ять spansion з новими marelli mj8df,таким чином, ви не робите навіть id говорячи про mj8df, а не на spansion.
у spansion можна писати тільки з mpps.. але вам потрібно вирізати файл.. як вже? сказав від колег
добре, що не змушує мене навіть не йди на це великий крок, 90cv spansion не знаю...я в замішанні, ce, хто говорить, що я повинен зробити інші кажуть, що ні, або, іншими esperiene це перший раз, коли мені трапиться spansion і я не знаю, якщо mpps може зробити її чи ні..