Якщо у вас в банку даних кількість sw, який вас цікавить.. Якщо ні, визначте та просто
йде b?... але кричи, не ? проблема.... навколо знаходиться![]()
ви не ? проблема (в основному через бази даних форуму, що допомагає мені багато)..... ? я помітив, в більшості випадків, які я не можу читати mjt 70/75 л. навіть у virtual mode!
я повинен визначати, знайти оригінал і змінити його!
Або, може бути, я завжди imbattutto файлів, які не підтримуються засобом bhuuu, я не знаю, коли програміст закону virtual mode йде якийсь повідомлення зокрема?
Крім того, на 2.07, ніж ви знаєте (в доповнення до вирішення проблеми, до числа священних писань), були додані інші автомобілі? наприклад abarth ви в змозі нарешті-то читали, або ви тільки продовжує записувати їх? навіть ті, з новими marelli MJ8?
Дякую
коли закон віртуальний, це просто, коли робиш визнання в ecu, натисніть на ecu код, а потім виконайте дії, і, нарешті, якщо файли ? є в базі даних, каже вам "atendere будь ласка" і тобі екстраполює forum) називалася міська площа, де ви хочете зберегти
файли virtual знаходяться в папці res, коли ви робите установки їх не вам необхідно скачати з бази даних alientech
Хто-небудь знає, де можна? знайти в продажу кейс оригінальний або одно?
є файли орі для kess клон, і я підтверджую!!!!!