-
рада купити autocom
Привіт, хлопці, я хочу купити діагноз, щоб мати в будинку, щоб мої автомобілі. Я заявляю, що я отримав Giulietta 2.0 MJT, smart 450 800 cdi, і пункт 1.3 MTJ.
Звертаючись у різні онлайн-магазини я знайшов кілька моделей: CDP Pro + , CDP Pro + oki чіп, CDP DS150e.
Ви мені порадите?
Заздалегідь спасибі
-
я cdp ds150e . виходить, що na бомба. дешево і добре працює
-
у чому різниця між цими моделями?
-
я маю намір взяти cdp pro з oki чіп. Що скажете?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ви ПОВИННІ зловити його, офіцер, так? ви, напевно, знаєте, що версія клон ? fermal 2013 r3
-
я повинен використовувати тільки для домашнього...з моїм авто...потім chiss? скільки коштує офіційна версія. Я просто хотів знати, що ви думаєте про цю модель... якщо хтось пробував
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
візьми останню версію, я один з перших з oky чіп і він працює добре, але ? повільно, нова версія працює втричі
-
НОВАЧОК
Я вам рекомендую в ds150e, що, як сказав rodcraft86 ? дуже пі? швидко, з перших випусків. Крім того, якщо ви берете обладнання найкращої якості? ви також bluetooth і зчитувальний пристрій для sd карти, які працюють.
-
за те, що варто добре, навіть, ніж у 2013 році , хоча орі оновлення 2014 2015 т. д., поки нас приходять машини 2014 року avoglia ще.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
точно і то, якщо один використовує тільки ****llo персонал, йде добре, навіть не золотих навіть, чому? тому точно такі ж речі
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму