Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86

проблеми з egr off hyundai tucson

Привіт всім, я і мій колега, ми виконали egroff за допомогою різних програм, все змінюють і ті ж криві, але автомобіль через кілька кілометрів, спалахує контрольна лампа і переходить у recovery. Ми спробували розглянути всі криві і ми придумали 2, що, здається, з egr, а не результат ? змінилося. Я докладаю наші 2 зміни. Спасибі за увагу prove-egr.rar
    це ? файл ori http://www.professionalchiptuning.net/tucson-vt96.html пост 7

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я не бачив файли, але egr off, змінюючи карти гістерезис працює без проблем, але електрична частина клапана egr повинна бути здоровою.
    якщо в електричній частині ? з ладу не може? працювати.у тих випадках видалення dtc, а також відновлення
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я не бачив файли, але egr off, змінюючи карти гістерезис працює без проблем, але електрична частина клапана egr повинна бути здоровою.
    якщо в електричній частині ? з ладу не може? працювати.у тих випадках видалення dtc, а також відновлення
    x видалити dtc та recovery ви робите це за допомогою програми, або вони шукають в карту?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •