Всім привіт, сьогодні я зробив свій перший defap на моїй Bravo 1.6 mjet EDC16+c39, наведу його тут, щоб інші могли мати свідоцтво операції і не тільки голослівні слова, я закрив EGR, а потім обробки файлу з раз і правильний біт засмічення, в діагностиці все ок, egr зупиняється і засмічення 0%... я купив каталізатор dpf використано (оригінал я зберіг його, ви ніколи не знаєте).
багато, щоб зробити, перш ніж продірявлять DPF, залишивши майже все, справний (з ризиком, що залишилися на ній шматки вібрації), але я волів повністю спорожнити DPF залишаючи лише каталізатором (трохи втомлює, чому? всередині нас дійсно так багато, що кераміка, що, щоб зняти її повністю мені потрібно 1 годину, крім того, я повинен був захистити маску, бачив пил, яка вийшла)
Я перевстановив все, залишаючи датчики і трубопроводи кріпляться і запуску двигуна, здається, все ок, rumorosit? нормально, тільки, що полювання легкий fumatina, коли я прискорюю хід до упору фіксатор, fumatina, що на дорозі ви не помітите зовсім, навіть потягнувши передач, смердить, 0, на діагностиці все ок.
У пробі на дорозі ніяких змін на малих обертах (c'? все, що порожнє (лад) turbo до 1600 оборотів, що я сподівався, зникли в частині видалення), але в якості компенсації подачі живлення ? pi? "гладкою" і тягне дуууже, краще вздовж.
Тепер нічого не залишається, як спробувати автомобіль і контролювати витрату палива.
ПИТАННЯ:
Скільки часу/км я повинен чекати, перш ніж стверджувати, що операція буде успішною? я повинен чекати, індикатор горить?
Необхідно закрити труби рециркуляції з лист? або просто залишайте його в закритому стані так?
У fumatina ? нормальний з вашого досвіду? у fumatina робить навіть з оригінальною карті, потім виключаю, карта неправильна, fumatina б також прийнятним бачив, що розряд зараз ? тільки з кет і глушник, але отримати другу думку не зашкодить.
Як я заробив в плані продуктивності? автомобіль, безумовно, краще, але не з'? на відміну від продуктивності, як говорили, cio? ? мінімум, я очікував більше.
І необхідно внести зміни в карти з урахуванням не наявність DPF? (без зіставлення продуктивності, тільки м'якою адаптації)
Привіт!