Привіт, хто-небудь може сказати мені, якщо я зробив добре?
EGR off, off DPF
Спасибі.
Привіт, хто-небудь може сказати мені, якщо я зробив добре?
EGR off, off DPF
Спасибі.
у egr ? правильно, для dpf я не можу сказати вам, чому? я все ще вчуся
але зміни були зроблені рукою або за допомогою якоїсь програми?
Я використовував тільки, що на ECM не було відповідних драйверів і знайшов сумісні.
У будь-якому випадку, зроблені іншими доказами в авто, і діагностика, і, здається, все ок, мені просто цікаво, якщо хто-то, хто знає більше за мене, міг би показати мені які-небудь помилки або недоліки, коригувати файли.
З повагою
я раджу тільки то, насамперед, про marelli багато, switch off робити...запитайте сервіс онлайн-так колись бачив файл, ви можете вивчати і добре знати, як ви запустите...
З чого ти читати?
привіт, на деяких авто це раз, добре лише, що, перш ніж писати файл, ви повинні зробити деякі процедури діагностики
привіт sansec файл йде добре, nn повинен дати вам проблеми процедури робити до defap sn заміни масла скинути лічильник і заміна фільтра твердих частинок для скидання лічильника з бетону, то, якщо ви хочете, драйвер, сумісний c'? використовуйте M13_0c07 opel meriva 75cv хорошу роботу
за допомогою якого інструменту ти читав? я пробував kess v2-can мені каже помилка читання кількість sw і kline помилка " будильник " / будильник