я заявляю, що я не дивився вашу карту..
Для?, від того, як це зробили ви (шпигун, не ? горить відразу після defap), мені здається, дуже малоймовірно, що це пов'язано з видалення dpf..
я заявляю, що я не дивився вашу карту..
Для?, від того, як це зробили ви (шпигун, не ? горить відразу після defap), мені здається, дуже малоймовірно, що це пов'язано з видалення dpf..
Той факт, що лампа не горить відразу, не ? вказує на те, що проблема не пов'язана defap. Проблеми, пов'язані з switch off можуть виникати і після км. Я рекомендую записати файл орі і подивитися, які коди помилок. Після виконання процедури заміни fap/dpf з допомогою діагностики і переписати defap (бажано перевірений)
Спробуйте змінити фільтр масла..
мені довелося з різними 1,3, які прийшли з інших церков з фільтрами конкуренції, що accendessero індикатор масла..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
питання після запису в файл dpf off і видаляється фізично, що я повинен робити? се процедура, або просто записати файл dpf off я повинен зробити це на alfa romeo 159 1.9 mtjet
я хотів міняти масло і фільтр, і тоді, якщо c? ще проблема перевірити інші речі.
Проблема вирішена шляхом заміни масла і скидання деградації, що не було зроблено.
Уявляв собі, в іншому випадку індикатор, я думаю, буде включений відразу ж, як я вже говорив раніше..