Стр. 12 з 12 PrimaПеред ... 2101112
Результати 111 117 117

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    для giama голки, їх зварні, мій колега в моєму випадку, і для процесора, я не знаю, як можна дізнатися? (менше, ніж новачок), щоб усі ті, хто дивився на зображення з schedini я повинен заявити, що l? не бачить адаптер (чому? не я поставив), але я згадав, що таке? не читав, потім, коли я поставив в середині адаптер я прочитав (без харчування adattatoare звичайно)
    вибачте, але я до сих пір не зрозумів, якою центр ви говорите 6jf. 6f3 8f2.8df.8ds..що стосується п. і. процесор після відкриття центральної і написав вище, процесор mpc 5565. І т. д. і т. п.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав giama Visualizza Messaggio
    вибачте, але я до сих пір не зрозумів, якою центр ви говорите 6jf. 6f3 8f2.8df.8ds..що стосується п. і. процесор після відкриття центральної і написав вище, процесор mpc 5565. І т. д. і т. п.
    привіт giama пост ? для 8f2 фотографії, опубліковані мною в mjd6f3hw03p я просто думав, що, будучи завжди marelli міг допомогти вам ake85, що st? після труднощі?, вибачте, якщо я створив плутанину

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    привіт giama пост ? для 8f2 фотографії, опубліковані мною в mjd6f3hw03p я просто думав, що, будучи завжди marelli міг допомогти вам ake85, що st? після труднощі?, вибачте, якщо я створив плутанину
    не виникли труднощі? я мав труднощі? тепер я зрозумів, проблема читання в bdm і гостре око мого друга, мене помітити, а завдяки думки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    не виникли труднощі? я мав труднощі? тепер я зрозумів, проблема читання в bdm і гостре око мого друга, мене помітити, а завдяки думки
    вибачте, але який було питання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Але я зрозумів, що для мене не з'? проблема .дійсно, прости мене, якщо я маю право.потім голки були припаяні diy.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав giama Visualizza Messaggio
    Але я зрозумів, що для мене не з'? проблема .дійсно, прости мене, якщо я маю право.потім голки були припаяні diy.
    ви не perfettissimi але ті 2 рази, які ми використовували їх, добре працювало

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    тоді моя проблема була в читанні в школі є marelli, що потім я прочитав в k-line...тепер я думаю, я зрозумів проблему, спасибі друже...якщо ви подивіться уважно на фото те, що я написав, і те, що c ? на документи півня розумієте, проблема

Стр. 12 з 12 PrimaПеред ... 2101112

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •