Сторінка 10 з 12 PrimaПеред ... 89101112 ОстаннєUltima
Результати від 91 до 100 117
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    точне означає тих, які потрібно не тільки bosch, але і для інших тільки, що не bosch йде живлення 12 вольт, а для інших немає так просто
    ок ake85 однак, як ви змогли прочитати, пов'язавши його в k-line, який комплект кабелів ви використовували ? те, з кабелем perl завантаження edc17 або інший

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    кабель, де є самі дроти (для edc17 точно) зрештою цю прокляту marelli його читати...але це не закінчується тут, я повинен знайти рішення, щоб прочитати навіть у bdm, чому? ? все більше і більше? звичайно...рано чи пізно я виграю, я не пу? і не має перемогти її...

p.s. провід k-line ? зелений провід а не синій, як каже керівництво (є два дроти зелений) і підключаються до контакту 88

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143

p.s. провід k-line ? зелений провід а не синій, як каже керівництво (є два дроти зелений) і підключаються до контакту 88
    я не розумію, що прости мою наполегливість, але ви пробували підключити інший комплект проводки, то за кілька проводів, так сказати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    ні я підключений джгут проводів, що я тільки що сказав (для edc17)...проводки, що ви говорите, це тобі відрізали все і зробили зміни, враховуючи, що він ніс 12 вольт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    ні я підключений джгут проводів, що я тільки що сказав (для edc17)...проводки, що ви говорите, це тобі відрізали все і зробили зміни, враховуючи, що він ніс 12 вольт
    дивно, проводка, що у мене в півня, обидва живлення 12в, як тільки я можу вас місце кілька фотографій

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    так, я знаю, що вони обидві на 12 вольт, але проводки, що і в мене горіла, запечені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    здравствуйте, я не знаю, якщо ви можете бачити фотографії, вони мені прислали кілька, де ви можете побачити в голки зодіаку schedino там, куди вказують (не ? точно прекрасне бачення, але ви розумієте), і в іншому тип ecu, прочитане, спробуйте порівняти з вашою
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    ще я не можу бачити фотографії, чому? ще не досяг межі точно...як тільки я бачу, і я кажу...а посилання, які я зробив, я все точні і все-таки я, ляснувши голові, навіть зараз я ? прийшло в голову, що ви зняли опір неправильно...мій ECU ? MJD-6JF P3
    у вас місце фото ебу IMG_0371.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    ці проводки, що я
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення