місце фотографії так, принаймні, ви зможете побачити...IMG_0357.jpgIMG_0357.jpg
місце фотографії так, принаймні, ви зможете побачити...IMG_0357.jpgIMG_0357.jpg
для мене проблема мого півня, тоді, можливо, я помиляюсь ? що на етикетці пише півень, v54, але в реальності? ? у v53 змінений, щоб змусити його працювати на windows 7...то, як сказав мені мій друг, коли його установки я послав по електронній пошті назад дата двох років, і навіть зараз мені робить не завжди, але іноді сходить з розуму...тільки не знаю, хто пу? допомогти мені в цьому...я чув, завжди читав на різних форумах впевнені, що змінили багато речей в інтер'єрі!!!
привіт giama адаптери служать в тому випадку, якщо ви хочете зварити pin strip прямо в крок, до якого слід підключити саме адаптер...schedini служать тільки, щоб не робити операції зварювання блок управління, але враховуючи, що мені не робить хороший контакт чіпає мене, безумовно, пайка висновків, і сподіватися, що змушує мене контакт...і треба залишити його в спокої v54 мій особистий досвід, не ? щоб зовсім надійно, то кожен з них має різний досвід.
p.s. якщо у вас півень знаходитесь всіх документів у pdf, який вам пояснює, що це таке
точне означає тих, які потрібно не тільки bosch, але і для інших тільки, що не bosch йде живлення 12 вольт, а для інших немає так просто
кабель, де є самі дроти (для edc17 точно) зрештою цю прокляту marelli його читати...але це не закінчується тут, я повинен знайти рішення, щоб прочитати навіть у bdm, чому? ? все більше і більше? звичайно...рано чи пізно я виграю, я не пу? і не має перемогти її...
p.s. провід k-line ? зелений провід а не синій, як каже керівництво (є два дроти зелений) і підключаються до контакту 88
ні я підключений джгут проводів, що я тільки що сказав (для edc17)...проводки, що ви говорите, це тобі відрізали все і зробили зміни, враховуючи, що він ніс 12 вольт
так, я знаю, що вони обидві на 12 вольт, але проводки, що і в мене горіла, запечені![]()