Сторінка 30 з 34 PrimaПеред ... 202829303132 ... ОстаннєUltima
Результати 291 від до 300 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    я, звичайно, з кроком для досягнення не йдуть даних cazzum шарковщине, а також на 1 градус може бути шкідливо, особисто після порад, джек, я in bad dad авансові платежі в режимі 1250 3000 2 градусів різницю відчуває себе, звичайно, машина краще реагує, котушка з турбонаддувом, який, очевидно, перейти до втрати відновити з картки vgt, наприклад, на 4000 у мене близько 4 градусів 80mm3 прес-rail акції на 1600, ще 0,5 градусів пост ВМТ, а решта перед ВМТ, зараз я намагаюся зняти трохи раніше на низьких обертах з високим IQ, щоб в черзі краще турбо ми говоримо на 0,5 градусів, трохи як 1.9 140cv e3 або 2.0 170cv
    Щиро тебе втрачу тиск палива в 1700 бар і зняти трохи наперед, так тримати 1 градусів Atdc до 4000 оборотів і кінець уприскування палива до вмт, до 4500 оборотів, це з 0.1 більше тиску турбо. Крім того, ви можете також дати більш 80mm3 в середній режим, аж до 95mm3 без диму. Зазвичай я даю 90mm3 карту з лінійкою, то з лямбда-як обмежити.
    З 80mm3 приблизно 3800 оборотів я прокатне на bapro 170 к.с., на 8в з тільки 0.05 більше тиску турбо (1.45-1.5 пік і 1.35 до 4000).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Тиск в магістралі rail несіть його майже на максимум. Для вас з 1600bar за замовчуванням прибуваєте, а також в 1750 році. Не ? що збільшується тільки, щоб роздрібнити краще. Вам достатньо лише збільшити prex rail блок управління ви autoadatta на майже всіх інших параметрів, але не на передоплату. Авансові платежі повинні бути зроблені тільки з 3000giri, cos? ви можете "переварити" все, дизельне паливо впрыснуто. Не забувайте фактор veeery важливо для 16v...перехрестя. З повагою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав паскуале Visualizza Messaggio
    Тиск в магістралі rail несіть його майже на максимум. Для вас з 1600bar за замовчуванням прибуваєте, а також в 1750 році. Не ? що збільшується тільки, щоб роздрібнити краще. Вам достатньо лише збільшити prex rail блок управління ви autoadatta на майже всіх інших параметрів, але не на передоплату. Авансові платежі повинні бути зроблені тільки з 3000giri, cos? ви можете "переварити" все, дизельне паливо впрыснуто. Не забувайте фактор veeery важливо для 16v...перехрестя. З повагою.
    Ебу не autoadatta взагалі, зміна тиску в рампі змінюється то й просто. У edc16c39 до речі, ви autoadatta тільки про лямбда, зокрема, для приведення у відповідність даних, виявлених в датчик витрати повітря з тими, лямбда-вирази.
    Тоді як ви ніколи не повинні чекати, тільки в 3000rpm? Друге, яке правило?
    Я завжди стверджую, що ви припускаєте, де вам це потрібно, що це означає чергової ін'єкції, щоб мати баланс між тиском в номер і температури вихлопних газів, тому краще використовувати двигун.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Ебу не autoadatta взагалі, зміна тиску в рампі змінюється то й просто. У edc16c39 до речі, ви autoadatta тільки про лямбда, зокрема, для приведення у відповідність даних, виявлених в датчик витрати повітря з тими, лямбда-вирази.
    Тоді як ви ніколи не повинні чекати, тільки в 3000rpm? Друге, яке правило?
    Я завжди стверджую, що ви припускаєте, де вам це потрібно, що це означає чергової ін'єкції, щоб мати баланс між тиском в номер і температури вихлопних газів, тому краще використовувати двигун.
    він підходить тільки на лямбда...і ти нічого не сказав! у чому полягає ця адаптація? що параметри змінюються в регулюванні ламба?

...? ясно, що ви припускаєте, де потрібно! Що означає тиск в кімнаті? ....температура вихлопних газів ? безумовно, пов'язаний зі зміною заздалегідь...але ви припускаєте інші причини...проблеми, які починаються від порядку 3000giri, залежно від кількості? дизельне паливо(для прикладу). Повертаючись на зміну температури у зв'язку із зміною фази...не плутати дизель з бензином.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Вибачте, але шкідливі х і що? Якщо насос високого тиску має діапазон роботи до 1800bar чому? повинні зламатися? Те ж саме стосується форсунок.

Chiaritemi сумніви...але що авансові платежі? Для чого вони потрібні?
    насос hp характеристики до 1800, але, безумовно, багато збільшує її знос, тиск, про який ви говорите. Разом зростають і неефективності і, отже, потужність, інді, чому на це тиск ? неминучим працювати? де час вприскування стає занадто довгою, але це треба з карти дуже багато напрямів і компонентів, які найчастіше великогабаритні (в першу чергу КТ).

Також кількість? палива та інші речі. Це edc16.
    абсолютно немає, зміна p.rail змінюється тільки тиск і, отже, ебу використовує час pi? коротке, щоб надати той же дизель.

він підходить тільки на лямбда...і ти нічого не сказав! у чому полягає ця адаптація? що параметри змінюються в регулюванні ламба?

...? ясно, що ви припускаєте, де потрібно! Що означає тиск в кімнаті? ....температура вихлопних газів ? безумовно, пов'язаний зі зміною заздалегідь...але ви припускаєте інші причини...проблеми, які починаються від порядку 3000giri, залежно від кількості? дизельне паливо(для прикладу). Повертаючись на зміну температури у зв'язку із зміною фази...не плутати дизель з бензином.
    1 - лямбда ви autoadatta мати значення збігаються між датчик витрати повітря і кисню, що залишився у вихлопних газах, так ? регулювання, який залежить від компонента, від його внутрішніх характеристик, не змінюється, змінюється карта, по суті ця процедура проводиться при заміні датчик витрати повітря або лямбда-зонд.

2 - тиск в номер означає максимальне тиск, коли ви приїдете в камері згоряння, що дозволяє переміщати поршень.

3 - як ви ніколи не повинні очікувати тільки від 3000rpm?

4 - температура в номері (набір тиску) також є проблема дизельних двигунів високої потужності вказує.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Вибачте, але я не згоден. Перш за все, підняти rail у 1750 бар, особливо на карти standard, то я знаходжу тільки шкідливо для насоса й форсунок.
    По-друге, авансові платежі, якщо ви знаєте, що ви робите, ви можете повністю переробити, двигун помітно покращує reattivit? і витрата палива.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Вибачте, але я не згоден. Перш за все, підняти rail у 1750 бар, особливо на карти standard, то я знаходжу тільки шкідливо для насоса й форсунок.
    По-друге, авансові платежі, якщо ви знаєте, що ви робите, ви можете повністю переробити, двигун помітно покращує reattivit? і витрата палива.
    Вибачте, але шкідливі х і що? Якщо насос високого тиску має діапазон роботи до 1800bar чому? повинні зламатися? Те ж саме стосується форсунок.

Chiaritemi сумніви...але що авансові платежі? Для чого вони потрібні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Підвищення залізничних змінюється тільки час вприскування, що буде трохи вкорочений. Але все інше залишається точно без змін.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Підвищення залізничних змінюється тільки час вприскування, що буде трохи вкорочений. Але все інше залишається точно без змін.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    читаючи ваші відповіді, в тому числі, наступну за це повідомлення процитував, я знаю, що щось не так ? зрозуміло. Насамперед, підвищення тиску дизельного палива не збільшує кількості? дизельне паливо, впрыснутое, що зменшує час вприскування і обсяг? дизельне паливо, відповідно, залишається незмінним, ми не говоримо про додатковий модуль, який обманює датчик тиску палива і, отже, екю підсвідомо alzer? тиск дизельного палива без abbasssare час вприскування.. і ось, що в цьому випадку справа? дизельного палива збільшується.
    Заздалегідь дається, щоб зберегти egt не надто високі, однак, і більш ефективно використовувати надлишки дизельного палива впорскується.
    Тиск в кімнаті ? тиск, який створюється в камері згоряння в кожен цикл роботи двигуна, і це ? дуже багато залежить від заздалегідь використовував, тиск турбо і від кількості? дизельне паливо, впрыснутое.

Сторінка 30 з 34 PrimaПеред ... 202829303132 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •