Сторінка 9 з 12 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 117

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    ops, звичайно, usb-кабель

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    процес, який я зробив ? те ж саме...підключити телевізор з плоским екраном, адаптер cmd і інший телевізор з плоским екраном...їду в пір'ї, і їжа ебу точки від голки, але нічого не читає він maledettaaaaaaaaaaaaaaaaaa...він сказав, я кидаю безпечно...єдине, що мені залишається припаяти смуги так, принаймні, я впевнений, що вони в контакт на крок...також, я хотів би купити ktag але як говорить удо завжди клони, то ви ніколи не знаєте, що ви, трапляється, ви повинні бути тільки щасливим,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    на що я впевнений, що роблю всі посилання правильні...я помітив, що коли відрив голки від п'яццолли мене з'являється абревіатура півень ушкоджень і т. д. потім poggio голки і змушує мене інший тип звуку, коли ви кладете usb-адаптер, тому посилання всі правильні, і ця програма не йде...завтра спробую приварити смуги заднім числом, я кидаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    зараз я намагаюся читати онлайн-k...з'єдную контакти 23 та 50 на позитивний контакт 1 на масу і на контакт 88 лінія-k...підключити usb-адаптер obd al gallo харчування 13 вольт вибираю драйвер модель fiat auto точки, і я роблю вибір драйвера...тепер говорить мені змінив помилку мені каже error send послуга " дзвінок-будильник...
    є дві речі, чи я помиляюся виберіть драйвер ? один MJD-6JF - пункт 1.3 SDE EU4 EOBD B_CAN і я вибір в якості драйвера 1.3 MJD IAW 6J, і мені це помилка, або півень, я в духовці разом з картоплею

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    зрештою містер тревіс, нам вдається прочитати файл...на документи, півень сказав, що провід k-line ? синій, а в реальності? не ? синій, а зелений...підключені всі проставляється час для читання 30 хвилин завантажений на ecm і навіть знайшов драйвер...chi la dura la vince дякую всім, особливо ugoboss

p.s. завжди залишається проблема відома читання bdm, тому що я роблю все правильно, але не читає, принаймні я була демонстрація того, що півень працює і ебу не ? коттаIMG_0363.jpgIMG_0363.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    зрештою містер тревіс, нам вдається прочитати файл...на документи, півень сказав, що провід k-line ? синій, а в реальності? не ? синій, а зелений...підключені всі проставляється час для читання 30 хвилин завантажений на ecm і навіть знайшов драйвер...chi la dura la vince дякую всім, особливо ugoboss

p.s. завжди залишається проблема відома читання bdm, тому що я роблю все правильно, але не читає, принаймні я була демонстрація того, що півень працює і ебу не ? коттаIMG_0363.jpgIMG_0363.jpg
    вибачте, але якщо людина діма більше schedini навесні, щоб читати в bdm, для чого потрібні адаптери, які знаходяться в коробці з півня? ви повинні підключити в цьому випадку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    Citazione Спочатку Написав giama Visualizza Messaggio
    вибачте, але якщо людина діма більше schedini навесні, щоб читати в bdm, для чого потрібні адаптери, які знаходяться в коробці з півня? ви повинні підключити в цьому випадку?
    потрібно тільки адаптер, який один fgtech йде на schedino,що також призводить l харчування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав guidotacco Visualizza Messaggio
    потрібно тільки адаптер, який один fgtech йде на schedino,що також призводить l харчування
    ви маєте на увазі l адаптер з світлодіод, який служить для bosch . тільки я можу місце кілька фотографій.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт ake85 слідувати обговорення мене ? прийшло в голову, то опір, що у вас повинен бути ? правильний? і поклав їх поруч ? - все в порядку? (я маю на увазі, де ти повинен бути)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    IMG_0349.jpg

я поставив дві фото однакові ? ще один знімок, де можна побачити ще краще

Сторінка 9 з 12 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення