Сторінка 62 з 106 PrimaПеред ... 1252606162636472 ... ОстаннєUltima
Результати від 611 до 620 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Я зросли у відсотках і' я додав break point до 10 % в машині не курить, але якщо прибуття в 15% автомобілі курить багато, і зверху здається, бути і гірше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Я мав на увазі логіку...brack пуанкаре додано марна...
    Фіксований IQ, у вас rail і тривалості упорскування. Очевидно, що по мірі зростання rail, до того ж IQ зменшує час. Точка-пі? низьким, ? коли тиск у магістралі rail ? максимальна. Вважає, що вони масштабуються до 1900bar тиску....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    після того, як стільки часу, що я не ходила в цю тему, я перечитав всі 15 сторінок, що я втратив, і я хотів би висловити свої думки на якийсь
    пост, який мене заінтригував типу торкання anniver карти педаль з тими цінностями, які він встановлений в нуль, ну і що з того, що я виявляється осі x
    обертів двигуна слід читати справа наліво (де ecm-говорить 85 оборотів в хвилину повинні бути 5300), потім in bad dad так не вражає мене, що в 5200 зупиняється, запит крутного моменту ? нуль.
    і що стосується обмежувача крутного моменту в залежності від температури, якщо я правильно зрозумів, говорите про те, що ecm називається обмежувач крутного моменту #2,
    мені, здається, свого роду співвідношення повітря/дизель насправді, помноживши значення по осі z для 0,001302 (коефіцієнт перетворення afr) я з реальні значення
    близько 11,5 - 12; якщо ми говоримо про цій карті

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    після того, як стільки часу, що я не ходила в цю тему, я перечитав всі 15 сторінок, що я втратив, і я хотів би висловити свої думки на якийсь
    пост, який мене заінтригував типу торкання anniver карти педаль з тими цінностями, які він встановлений в нуль, ну і що з того, що я виявляється осі x
    обертів двигуна слід читати справа наліво (де ecm-говорить 85 оборотів в хвилину повинні бути 5300), потім in bad dad так не вражає мене, що в 5200 зупиняється, запит крутного моменту ? нуль.
    і що стосується обмежувача крутного моменту в залежності від температури, якщо я правильно зрозумів, говорите про те, що ecm називається обмежувач крутного моменту #2,
    мені, здається, свого роду співвідношення повітря/дизель насправді, помноживши значення по осі z для 0,001302 (коефіцієнт перетворення afr) я з реальні значення
    близько 11,5 - 12; якщо ми говоримо про цій карті
    Привіт Dariuccio..
    ось...і так ні фіга собі, як ви натиснете? тоді це не обмежувач? тоді, якщо ви помістіть їх як обмежувачі робиш бардак!!!!

авансові платежі, як змінені і в основі, чи що? коефіцієнт перерахунку в чому

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    коефіцієнт перетворення заздалегідь ? 0,015625. йдуть moddati в залежності від кількості? дизель в будь-якому випадку і на підставі того, що " запитайте двигуна.
    особисто я використовую їх для зниження egt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Хтось може зробити один екран авансів с на читання, так що ви можете зрозуміти, на скільки оборотів, один з яких знаходиться

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    заздалегідь переміщення c.jpg
    це ? карту заздалегідь, opel corsa c в сенсі читання ? як я намалював стрілку.
    кожна крива відповідає відрізняється iq 65, 60, 55.... і являє вісь y; приймаючи під увагу тільки одну криву, щоб спростити і
    провівши мишкою над відображає числа обертів (вісь x)

зверніть увагу, як відрізняється ця карта, по відношенню до цієї точці з тих же коней.
    карту питання знаходиться перед ін'єкцією parzializzato
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-07-2014 до 10:00

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    c'? ніхто?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення