Сторінка 9 з 12 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 117
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    зрештою містер тревіс, нам вдається прочитати файл...на документи, півень сказав, що провід k-line ? синій, а в реальності? не ? синій, а зелений...підключені всі проставляється час для читання 30 хвилин завантажений на ecm і навіть знайшов драйвер...chi la dura la vince дякую всім, особливо ugoboss

p.s. завжди залишається проблема відома читання bdm, тому що я роблю все правильно, але не читає, принаймні я була демонстрація того, що півень працює і ебу не ? коттаIMG_0363.jpgIMG_0363.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт ake85 слідувати обговорення мене ? прийшло в голову, то опір, що у вас повинен бути ? правильний? і поклав їх поруч ? - все в порядку? (я маю на увазі, де ти повинен бути)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    місце фотографії так, принаймні, ви зможете побачити...IMG_0357.jpgIMG_0357.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    IMG_0349.jpg

я поставив дві фото однакові ? ще один знімок, де можна побачити ще краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    для мене проблема мого півня, тоді, можливо, я помиляюсь ? що на етикетці пише півень, v54, але в реальності? ? у v53 змінений, щоб змусити його працювати на windows 7...то, як сказав мені мій друг, коли його установки я послав по електронній пошті назад дата двох років, і навіть зараз мені робить не завжди, але іноді сходить з розуму...тільки не знаю, хто пу? допомогти мені в цьому...я чув, завжди читав на різних форумах впевнені, що змінили багато речей в інтер'єрі!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    зрештою містер тревіс, нам вдається прочитати файл...на документи, півень сказав, що провід k-line ? синій, а в реальності? не ? синій, а зелений...підключені всі проставляється час для читання 30 хвилин завантажений на ecm і навіть знайшов драйвер...chi la dura la vince дякую всім, особливо ugoboss

p.s. завжди залишається проблема відома читання bdm, тому що я роблю все правильно, але не читає, принаймні я була демонстрація того, що півень працює і ебу не ? коттаIMG_0363.jpgIMG_0363.jpg
    вибачте, але якщо людина діма більше schedini навесні, щоб читати в bdm, для чого потрібні адаптери, які знаходяться в коробці з півня? ви повинні підключити в цьому випадку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    Citazione Спочатку Написав giama Visualizza Messaggio
    вибачте, але якщо людина діма більше schedini навесні, щоб читати в bdm, для чого потрібні адаптери, які знаходяться в коробці з півня? ви повинні підключити в цьому випадку?
    потрібно тільки адаптер, який один fgtech йде на schedino,що також призводить l харчування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    привіт giama адаптери служать в тому випадку, якщо ви хочете зварити pin strip прямо в крок, до якого слід підключити саме адаптер...schedini служать тільки, щоб не робити операції зварювання блок управління, але враховуючи, що мені не робить хороший контакт чіпає мене, безумовно, пайка висновків, і сподіватися, що змушує мене контакт...і треба залишити його в спокої v54 мій особистий досвід, не ? щоб зовсім надійно, то кожен з них має різний досвід.
    p.s. якщо у вас півень знаходитесь всіх документів у pdf, який вам пояснює, що це таке

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав guidotacco Visualizza Messaggio
    потрібно тільки адаптер, який один fgtech йде на schedino,що також призводить l харчування
    ви маєте на увазі l адаптер з світлодіод, який служить для bosch . тільки я можу місце кілька фотографій.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    точне означає тих, які потрібно не тільки bosch, але і для інших тільки, що не bosch йде живлення 12 вольт, а для інших немає так просто

Сторінка 9 з 12 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •