Стр. 18 з 25 PrimaПеред ... 81617181920 ... ОстаннєUltima
Результати від 171 до 180 від 250

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    1
    Особлива подяка msport (exil77grande), яка створила файл, видаливши fap, системи рециркуляції ог і збільшення потужності з точністю і швидкістю? що тільки з професіоналів, як він є.
    Холод, з-за мене, після видалення ecu і відключення системи: не хотів знати більше? щоб записати файл і не визнавала ecu.
    Розібрали, залишивши без харчування на декілька годин, а потім знову зібраний та, стабілізуючи напруга майже 14В проблема ? вирішується просто
    Bmw 320 e91 163cv.
    Спасибі за все.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-05-2014 до 18:29

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    привіт всім,я відкриваю цей розділ для того, щоб дати можливість нашим співробітникам повідомити тут свій досвід, сподіваюся, позитивний heehhe з professionalchiptuning,то ви можете написати які послуги ми зробили, і як ми грали,ми дякуємо вам заздалегідь.
    Я знайшов оптимально завдяки підтримці Данила дійсно компетентні в даному питанні я змінив ecu EDC15P на audi a4 130hp видалений egr, то бути також з фланцем і перепризначення блок управління р? звучить неймовірно, так і на читання і запис там, де це необхідно схрестити пальці..після того, як перші проблеми підключення? ми вирішили по телефону з Дені, крім того, навіть милий, тепер моя а4 ? всі " ще + реагувати на низьких оборотах і зменшується fumosit? і витрата палива, хороші, вітаю ще раз Dany завжди доступний вітаю всіх.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав maxmxi Visualizza Messaggio
    Я знайшов оптимально завдяки підтримці Данила дійсно компетентні в даному питанні я змінив ecu EDC15P на audi a4 130hp видалений egr, то бути також з фланцем і перепризначення блок управління р? звучить неймовірно, так і на читання і запис там, де це необхідно схрестити пальці..після того, як перші проблеми підключення? ми вирішили по телефону з Дені, крім того, навіть милий, тепер моя а4 ? всі " ще + реагувати на низьких оборотах і зменшується fumosit? і витрата палива, хороші, вітаю ще раз Dany завжди доступний вітаю всіх.
    спасибі за коментар positivio і це було задоволення.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я хочу залишити свій позитивний внесок в роботу інтернет-сервіс на прикрашені edc17 defap egr карту, propieterio ? радий, і данило, я був задоволений на всі мої прохання професіоналізм і швидкість?, так само для bmw 320 edc17, що ми тестуємо, добре cos?, добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Вибачте, ще одна дуже важлива річ-витрата палива 6.4 без кондиціонера і 6.9 x 100 км з кондиціонером впали на 5.2 і 5.7 x 100 км з кондиціонером, що ви скажете.-

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Я хотів би подякувати весь персонал в professionalchiptuning особисто Данило, за виконану роботу на моєму fiat punto evo 90 cv gi? зіставлений, але я не розумів, добре це була машина або мопед спасибі.-

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Defap працювати на Grande Punto 1.3 mjet 90cv, максимальна disponibilt? і професіоналізм?, я вітаю усіх співробітників для роботи, і для ціни і доступні за ціною.
    Дякую
    До наступної.
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Відмінна робота на Jeep Wrangler, Defap, немає Egr і трохи влади.
    Все ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Ось тут не знаю, хлопчики, professional chiptuning, що надали мені допомогу для видалення egr на поло 1.6 90cv,ecu continental simos pcr 2.1.....операція не від усіх...І за надану підтримку в процесі читання і scritura ecu питання.Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Скільки л. с. у вас зараз? Макс швидкість?

Стр. 18 з 25 PrimaПеред ... 81617181920 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •