Вибачте
У мене визначили на ВР, але як я можу адаптуватися..?
ДЖАННІ
Ви в основному те, що можна змінити в основному і ін'єкції. ...потім обман, і на час, а потім справа? планується не більш поважних, тут l обману....інше ви не можете його обдурити...принаймні, що не постав опір на залізничних приклад, але і обман, і устаткуванням, і відрізняється
Потужність і нічого без контролю
залежить від того, скільки повітря у вас в наявності і скільки ви хочете курити більше або менше 14.5
Лямбда з 1200 мг всмоктуваного повітря 80 мм3 дизель точно 14.7....крім того, ви повинні покласти під увагу авансові платежі, що якщо протягнути дуже уприскування терміни будуть довшими, і потрібно передбачати, поки в якийсь момент потрібно замінити форсунки або їх слід враховувати запас потреби....але до 90-100 мм3 ті, 1.9 jtdm прийнятні
Ок, але якщо заходу також осей в табличній стає обдурили або ж залишається повідомлено, чому? я правильно ВР?
Якщо збільшується час і не оновлював bp і обдурили, якщо збільшується час, як правило, останній або останні 2 стовпців і оновленні вр, то повідомте
Приймаючи сигнали від карти 2.0 jtdm 170cv я помітив, що 1500 на високих iq є posticipi від 0.49 приблизно 2gradi....л \ я думаю, що як котушка turbo...мені хтось висвітлює? ?
pi? що турбо я думаю в dpf, щоб тримати його температури. Те, що двигун монтує турбіни, яка завантажує дихання.