Ок, але якщо заходу також осей в табличній стає обдурили або ж залишається повідомлено, чому? я правильно ВР?
Ок, але якщо заходу також осей в табличній стає обдурили або ж залишається повідомлено, чому? я правильно ВР?
Вибачте
У мене визначили на ВР, але як я можу адаптуватися..?
ДЖАННІ
Якщо збільшується час і не оновлював bp і обдурили, якщо збільшується час, як правило, останній або останні 2 стовпців і оновленні вр, то повідомте
Потужність і нічого без контролю
Приймаючи сигнали від карти 2.0 jtdm 170cv я помітив, що 1500 на високих iq є posticipi від 0.49 приблизно 2gradi....л \ я думаю, що як котушка turbo...мені хтось висвітлює? ?
pi? що турбо я думаю в dpf, щоб тримати його температури. Те, що двигун монтує турбіни, яка завантажує дихання.
так що якщо moddiamo час, в кінці кінців, ми йдемо відкласти більше, що суттєво зменшилася лямбда
Турбо серії, спочатку завантажити просто aumentargli всі vgt, не з'? потрібно ricorrrere в postiniezioni.
З помилками, з 1200mg повітря можна надати практично 100mm3 з лямбда = 1. Пам'ятайте, що ви повинні перетворити в мг / мм3.
Форсунки оригінальні йдуть добре, навіть більше ніж до 120mm3, проблеми, то стає тривалості, що потрібно, щоб зробити ці мм3, а також дизельного насоса, який приходить на фрукти.![]()