Стр. 48 55 PrimaПеред ... 384647484950 ... ОстаннєUltima
Результати з 471 по 480 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Не з'? потрібно екран, дивитися в 2D кожній карті є дві криві, які представляють ВР таблиці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Ок, я сиджу перед комп'ютером з картою, то я повернуся в офіс з питаннями, ок?
    ДЖАННІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав gianni1001 Visualizza Messaggio
    Ок, я сиджу перед комп'ютером з картою, то я повернуся в офіс з питаннями, ок?
    Вам вдалося визначити контрольні точки?

PS x jacktheripper2, ви написали, що карту ви можете зрозуміти-й? або менше, скільки резюме варить машина, якщо я можу запитати, як зробити цей розрахунок?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Вам вдалося визначити контрольні точки?

PS x jacktheripper2, ви написали, що карту ви можете зрозуміти-й? або менше, скільки резюме варить машина, якщо я можу запитати, як зробити цей розрахунок?
    і оцінку більше нічого нам, ви отримаєте досвід...***** unque досі не можу вирішити проблему диму, чорний 1500....джек, що я можу зробити?? якщо підняв трохи тиск турбо, або якщо diminuisco заздалегідь, дешевше, ніж на деякий час і відновлюється добре, після 3-400 км починається знову? autoadattivita???
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    і оцінку більше нічого нам, ви отримаєте досвід...***** unque досі не можу вирішити проблему диму, чорний 1500....джек, що я можу зробити?? якщо підняв трохи тиск турбо, або якщо diminuisco заздалегідь, дешевше, ніж на деякий час і відновлюється добре, після 3-400 км починається знову? autoadattivita???
    Розрахунок для резюме я роблю, грунтуючись на ін'єкції оригінал vs mod, зазвичай на 4000 об, де подається максимальна потужність. Хоча треба враховувати також і інші фактори, такі аванси і тиску турбо.
    У будь-якому випадку ? дивно фактора fumosit? що відбувається після певного пробігу, а не відразу. Умови навколишнього середовища і температура в машині були рівні?
    Якщо ви хочете зняти fumosit? піднімає лямбда і вирішуйте.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    скажімо, ви більше або менше в тих же умовах, якщо випад в 1500 якраз написано мод з трохи prex turbo в цей режим або досягнень дітей машини ви відривається кола через кілька км (300) riaddormenta і палить і не виходить добре проклята, нам може бути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    потім з 80mm3 ви робите 170cv? в 1.9 jtdm?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    потім з 80mm3 ви робите 170cv? в 1.9 jtdm?
    Якщо не помиляюся, в оригіналі на моїй 150CV я зробив лог і приходила надати близько 75/78mm3. Я б не хотів пам'ятати зла але, як мені здається, cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Якщо не помиляюся, в оригіналі на моїй 150CV я зробив лог і приходила надати близько 75/78mm3. Я б не хотів пам'ятати зла але, як мені здається, cos?.
    Замість цього ви помиляєтеся....4000 обмежувач iq і 62mm3 до і близько 70 або 75, але ми говоримо про схемі, проміжний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Не з'? потрібно екран, дивитися в 2D кожній карті є дві криві, які представляють ВР таблиці.
    Ok, BP, я знав вже? знайти їх і адаптуватися. Те, що я хотів би chiarirmi раз і назавжди ? це таблиці, які відрізняють карту повідомлено обдурив стосуються тільки таблиці, що стосуються часів і q.т? дизель? Інші таблиці (педаль turbo etc) якщо тачка без ВР не обманюють? Якщо ще тільки останнім ВР 80mm3 без зміни колонки з 70-х ? безумовно, поінформованого, але, якщо ще останній стовпець, змінивши значення в таблиці обман?

Стр. 48 55 PrimaПеред ... 384647484950 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •