Не з'? потрібно екран, дивитися в 2D кожній карті є дві криві, які представляють ВР таблиці.
Не з'? потрібно екран, дивитися в 2D кожній карті є дві криві, які представляють ВР таблиці.
Ок, я сиджу перед комп'ютером з картою, то я повернуся в офіс з питаннями, ок?
ДЖАННІ
і оцінку більше нічого нам, ви отримаєте досвід...***** unque досі не можу вирішити проблему диму, чорний 1500....джек, що я можу зробити?? якщо підняв трохи тиск турбо, або якщо diminuisco заздалегідь, дешевше, ніж на деякий час і відновлюється добре, після 3-400 км починається знову? autoadattivita???
Потужність і нічого без контролю
Розрахунок для резюме я роблю, грунтуючись на ін'єкції оригінал vs mod, зазвичай на 4000 об, де подається максимальна потужність. Хоча треба враховувати також і інші фактори, такі аванси і тиску турбо.
У будь-якому випадку ? дивно фактора fumosit? що відбувається після певного пробігу, а не відразу. Умови навколишнього середовища і температура в машині були рівні?
Якщо ви хочете зняти fumosit? піднімає лямбда і вирішуйте.
скажімо, ви більше або менше в тих же умовах, якщо випад в 1500 якраз написано мод з трохи prex turbo в цей режим або досягнень дітей машини ви відривається кола через кілька км (300) riaddormenta і палить і не виходить добре проклята, нам може бути
потім з 80mm3 ви робите 170cv? в 1.9 jtdm?
Ok, BP, я знав вже? знайти їх і адаптуватися. Те, що я хотів би chiarirmi раз і назавжди ? це таблиці, які відрізняють карту повідомлено обдурив стосуються тільки таблиці, що стосуються часів і q.т? дизель? Інші таблиці (педаль turbo etc) якщо тачка без ВР не обманюють? Якщо ще тільки останнім ВР 80mm3 без зміни колонки з 70-х ? безумовно, поінформованого, але, якщо ще останній стовпець, змінивши значення в таблиці обман?