Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    Збільшення обмежувач крутного моменту не буде горіти зчеплення, але сани тільки...підвищення в парі ви говорите йому, до двигуна досягти цієї пари, і якщо двигун не вдалося, нічого не відбувається...якщо муфта ? не відчуваєте, нічого зі зчепленням треба і згадувати то сани, не тільки...обмежувач крутного моменту слід збільшити поступово, починаючи від 1500 - 3000 оборотів в хвилину, потім 20 % потім 30% і 20%, і ви побачите, що машина sar? ...коли ви хочете змінити файл, дивись, не завжди технічні характеристики цієї машини ви ніколи не будете помилятися, то див. максимальний крутний момент, який може? досягнення і зроби відображення завжди краще, ніж інші

у вас порівняно небагато 1.4 hdi ви бачите, тому що якщо зловживання з лім пара прослизає зчеплення. тоді, якщо ваші карти роблять тривати зчеплення 6 місяців, і моє життя машини, це інша розмова. що дивитися технічні характеристики машини, що йдеш, щоб зіставити не я, трапляється,.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    може бути, ви не правильно прочитали coso я написав збільшення, як мій ? зростання стандартний і нічого не відбувається, інші, що 6 місяців не робити, і не робить нічого...я пам'ятаю, що ? обмежувач не збільшення продуктивності, то я можу навіть 50 nw, але якщо машина не може простоїть завжди в цій парі...тут ми не робимо у змаганні-хто ? pi? сильний тут ми тільки, щоб допомогти людям, які, можливо, знають менше нас...кожне наступне зіставлення, як вважає за потрібне, а потім, перейшовши в 2d, ви ніколи не можете sbagliarti... якщо ви не зрозуміли, знаменитий проспект краще, так стоїть для тих, хто добре зрозумів, що я хотів сказати...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    6
    спасибі ake85, ви не б'ються ? правильно те, се ти сказав, ми тут, щоб навчатися, сьогодні я присвятив себе переробити карту з деяким кроком, на місце відразу для unconsulto з вами!!
    іще раз дякую за допомогу!!
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    вибачте studio, але я не можу читати файли, але...рада, що я можу тобі дати ? завжди читати цифри і розуміти, що закони та перегляд карти в 2d, щоб зрозуміти, що ви зробили...щоб побачити, якщо ecm говорить брехню, чи говорить правду? вивчає всі технічні характеристики автомобіля, перейти на ****** і напишіть, наприклад, технічний опис ford fiesta 1.6 TDIC 90 CV, і ви будете читати в парах розвиває 110 nw і читайте про, якщо на ecm, виявляється, те ж значення...тільки так і зроби карти завжди краще, ніж інші, і повірте, тільки мало, і я кажу кілька вносяться зміни з політикою, або, може бути, тільки з чуток...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •