для оновлень, я бачу, що дурна, до межі виходять інші інтерфейси більш актуальною.
для оновлень, я бачу, що дурна, до межі виходять інші інтерфейси більш актуальною.
уго ---- президент A.E.P.
я раджу тобі тримати kess, а також прийняти півень v54-вам кришка, дуже зручно зроблено, транспортних засобів і інструменту поширюється на помилках інших
Kess V2 в поєднанні з K-tag є 2 відмінних інструментів, але якщо ви хочете мати протоколи більш оновлені, ви повинні довірити V54 хоча я завжди волію стояти на продукти aliantech...............
у разі клонів рекомендують відключати інтернет, коли використовується інтерфейс і не робити оновлення....тому я думаю, що ви могли відновити в майбутньому це просто стимул, щоб спонукати до купівлі інтерфейсу.....у разі kess v2, якщо ? хороший клон, чесно кажучи, я не думаю, що потрібно, що допоможуть.....
Добрий день, де можна? знайти kess v2 за низькою ціною? у мене є v54...
зв'яжіться з адміністраторами форуму
gi? зробив вигляд, що мені відповідали я просто хотів би знати відмінності і чому? говорять багато, що ? краще
прокотитеся в мережі, якщо ви шукаєте клонів запевняю вас, що всі рівні, за винятком когось змінено в німеччині та в росії, але і вартість ? непомірну, не витрачати 100 за продукт, який коштує 10, ? просто рада
спасибі аспект, який я відповідаю, і ті, форум і бачу те, що мені радять