Результати 1-6 з 6

Обговорення: Клонування ECU 6F3

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

Клонування ECU 6F3

Привіт, хлопці, мені було цікаво, якщо хто пробував, на ecu 6F3 90cv з DPF , завантажити Flash, Мікро-і e2p, наприклад, ecu завжди 6F3, але без DPF і 75cv.
    На практиці перетворити ECU "верхній" ( з управління змінною геометрією і DPF) без геометрії і DPF, копіюючи весь Флеш, Мікро-і e2p іншого.
    І доказ того, що я хотів зробити, але зараз я не ecu 90cv з DPF, щоб спробувати. Теоретично, копіюючи мікро-та flash змінюються параметри, які ебу бере до уваги, тому він повинен працювати, навіть, чому? всі висновки збігаються, то будуть заблоковані тільки DPF і змінна геометрія.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Також може працювати, тільки, що управління змінної геометрії, як виконати те..?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    точно візьму один ЕКЮ 90cv з DPF, щоб його можна було встановити в будь-якому місці. якщо навантаження для резервного копіювання, 75 л. с. ебу не слід враховувати змінної геометрії і, отже, не дати збій.
    Просто я вважаю, ecu 90cv з dpf роблю тест

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    точно візьму один ЕКЮ 90cv з DPF, щоб його можна було встановити в будь-якому місці. якщо навантаження для резервного копіювання, 75 л. с. ебу не слід враховувати змінної геометрії і, отже, не дати збій.
    B?, в цей момент я не думаю, ви б неприємності..? не, я вибачаюся, але я не розумію, які можуть бути комунальні послуги?.. ? тільки спробуйте cos? або ? щоб зрозуміти щось дуже точне, що вислизає від мене..?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    я не робив ще, але думаю, що ecu не входив на контроль геометрії ,(принаймні, я думаю), але залежить від sw встановлено вище,по-моєму 2 екю 75 і 90 л. с. внутрішньо я думаю вони ідентичні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Пу? цілком можливо, що вони ідентичні ****llo обладнання, ви повинні спробувати. Якби cos? було б набагато більше? просто знайти ecu для 1.3 mjet і програмувати їх кожен раз для різних автомобілів. I терморегулятори однакові для всіх 6f3, то збиток, він не може робити, якщо хоче спробувати

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •