Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Обговорення: Думку карта Fiesta 1.4 TDCI

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196

Думку карта Fiesta 1.4 TDCI

Привіт всім, я читав Півень Клон V54 карту Fiesta 1400 TDCI. Враховуючи, що перший був Siemens, який я бачив, я заглянув на форум, щоб знайти яку-небудь інформацію. На жаль, є багато дискусій з приводу цих Siemens, хоча і в дещо обговорень, які я знайшов корисні поради та адреси карта характеристики, які, я сподіваюся, що інтерпретується добре. Сподіваюся, на ваш погляд, враховуючи, що багато речей ecu мені не зрозумілі.

Оригінал тут:

http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post100713

Змінено:

FiestaSID206_V1.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    привіт, як карти siemens не так легко інтерпретувати, але " побачивши зроблені деякі я можу вам сказати, що в цілому не так ? погано, але не вистачає 2-х основних карт і пов'язаних з ними,типу rail дизельного палива і, відповідно, служити адрес 65164 і 4E25A після чого ви прикріплені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    привіт, як карти siemens не так легко інтерпретувати, але " побачивши зроблені деякі я можу вам сказати, що в цілому не так ? погано, але не вистачає 2-х основних карт і пов'язаних з ними,типу rail дизельного палива і, відповідно, служити адрес 65164 і 4E25A після чого ви прикріплені
    Привіт mafani, я побачила тільки зараз повідомлення. Перший адресу, яку дав ти мені не повинні бути час вприскування? Я б їх зміни, але я не можу зрозуміти, як перетворити значення, крім того, здається, майже представлена на немає, так як я значення pi? вгорі ЛІВОРУЧ, а не ПРАВОРУЧ

Для rail у мене було більше? або менше, та ж проблема, піку, максимальне значення 49152, навіть тут я не зміг знайти значення перетворення для визначення необхідного тиску.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    здравствуйте, я не можу бачити вашу карту, так як не sn прибутку ще 80 повідомлень.. а я, я зробив кілька і вони йдуть бомба.. якщо хочеш, поставив мод, а є глянути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав francescosparco Visualizza Messaggio
    здравствуйте, я не можу бачити вашу карту, так як не sn прибутку ще 80 повідомлень.. а я, я зробив кілька і вони йдуть бомба.. якщо хочеш, поставив мод, а є глянути
    Не ? потрібно, але спасибі вам в будь-якому випадку, я волію, щоб вирішити мої сумніви про двох картах, про які я говорив раніше. Я не можу зрозуміти\знайти коефіцієнт перетворення значень rail. Може бути, знаючи максимальний тиск в rail цю машину, я міг би потрапити туди, але я не знайшов новини методи, навіть не на що. У вас є інформація про мене?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    ще одна порада починає працювати з winols, що ecm тому тільки потраплю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    тоді коефіцієнти перерахунку для тебе це не повинно вплинути на вас, ви повинні дивитися на цифри не фактори перетворення...потім мапу rail слід розділити на 4 частини, але це ? мови для найдосвідченіших...а то не вистачає так багато речей, які ви не змінено...це мої карти...мова rail ? мови дуже широкий:
    1 - якість насоса
    2 - машина нова(нові деталі), машину треба і згадувати(компоненти кидали)
    3 - на яку продуктивність ви хочете від вашого автомобіля
    я бачив, як люди битися головою для rail, коли рішення c ? завжди...
    від збільшення max 400 точок на найвищих, спробуйте, а потім.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    тоді коефіцієнти перерахунку для тебе це не повинно вплинути на вас, ви повинні дивитися на цифри не фактори перетворення...потім мапу rail слід розділити на 4 частини, але це ? мови для найдосвідченіших...а то не вистачає так багато речей, які ви не змінено...це мої карти...мова rail ? мови дуже широкий:
    1 - якість насоса
    Карту я вже? перевірена і добре йде, безумовно, не ? перебільшені, навіть з урахуванням 100 тис. км машини. Той факт, коефіцієнтів перерахунку, я був зацікавлений, щоб зрозуміти, що тиск, йдеться в джерелі і скільки я збираюся збільшити. На моїй EDC16C39 виражаються, без перетворення, тому я знаю, що якщо збільшення 50-50bar. Поріг 400, який ти вказав мені, я пу? також, буде добре, але я волію знати, що я збільшується. Зараз я збільшив rail приблизно від 200 до 450 очок, але для тесту, не знаючи точно, що я збільшення (тест зроблений, перш ніж я scrivessi). Оригінал 4000 оборотів, вартістю 49000 приблизно, що відповідає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Карту я вже? перевірена і добре йде, безумовно, не ? перебільшені, навіть з урахуванням 100 тис. км машини. Той факт, коефіцієнтів перерахунку, я був зацікавлений, щоб зрозуміти, що тиск, йдеться в джерелі і скільки я збираюся збільшити. На моїй EDC16C39 виражаються, без перетворення, тому я знаю, що якщо збільшення 50-50bar. Поріг 400, який ти вказав мені, я пу? також, буде добре, але я волію знати, що я збільшується. Зараз я збільшив rail приблизно від 200 до 450 очок, але для тесту, не знаючи точно, що я збільшення (тест зроблений, перш ніж я scrivessi). Оригінал 4000 оборотів, вартістю 49000 приблизно, що відповідає?
    між тим, слід враховувати, що якщо з 50 очок не від 50 бар 50 бар розділіть все приймає вогонь машина вас від 0,05 0,08 0,1 бар
    для коефіцієнта перетворення мені здається, що x 0,061036

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    1 - якість насоса
    Вибачте, якщо я втручання
    Тому що тепер говорив могли б ви люб'язно заглиблюватися в карти rail розділити на 4 частини?
    ДЖАННІ

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •