Сторінка 4 з 12 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 117

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Я хотів би спробувати зіставити мій ебу mito 1.3 JTDM common rail, 95 К. с. 2011 рік але перш ніж зробити мій, впевнений, acquister? блок управління, використовуваний так, щоб міг вчитися добре...я все, я купив v54 в тому числі всі і в понеділок мені приходить діма

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Цій машині монтує marelli mj8d і не зробіть так, bdm, але бенс? у jtag. У документах є ділянки, де треба зварювати різні кольорові нитки . Тоді, якщо не хочеш паяти купи один schedini з голки, пружини marelli і підходять, забезпечення всіх проводів, різні голки , потім ліг на двері, детальніше редагуєте і пишіть

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Тут ми...я повторюю, я повинен тільки ознайомитися, але, напевно, потрібно, хтось знає більше? мене, оскільки завжди змінити файл з ecm ліжка через послідовний...дякую а відповіді, ви були ласкаві
    n.b понеділок у тому числі в шаблон я замовив також купони з голки пружина-marelli, siemens, bosch і delphi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Для marelli mj8f потрібно змінити schedino...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    Для marelli mj8f потрібно змінити schedino...
    як це змінити schedino? ви пу? подивитися вкладення зміна? так мені, то я створюю тільки для 8f2

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    в папки sw є багато документів з роз'ясненнями, leggiamoli добре, перш ніж робити беззаконня.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    в папки sw є багато документів з роз'ясненнями, leggiamoli добре, перш ніж робити беззаконня.
    Привіт ugoboss я читаю в школі marelli MJD 6JF я повинен бути опір і відповідно з керівництвом півень пін-всього 12, але тільки 10 використовуються для читання...мій schedino marelli в тому числі в шаблон має 12 голок зварні...їх треба отпаять два, вірно?дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    ugoboss ви праві, але я насправді, якщо раніше я не розумію, процедура не вкладу руки на чому-небудь я потраплю. пояснення є, але не повні зображення, щоб зрозуміти, добре все...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Чому? чого не вистачає? По мені c'? всі зображення в pdf

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    пояснити це тут, не ? просто...я повинен розміщувати зображення, але досі не можу...наприклад, для ECU BOSCH говорить, що необхідно використовувати перемикач, який потім доведеться? бути харчування з 12v, але з матеріалом, я, мені здається, важко зрозуміти, як може бути...може бути, чому? я новачок з показаннями до школи, враховуючи, що я завжди зчитується через послідовний порт і, отже, p? непідготовленим...

Сторінка 4 з 12 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •