Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-68-68

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Chippy0815 Visualizza Messaggio
    *сиско
    я не зовсім зрозумів ваше пояснення. Тепер я зробив начерк, тому я думаю, що sar? wasier. Дивитися sktech у верхній частині ви побачите два "картки"? синій колір (карта) та з червоним кольором (карту B)

Обидві карти, наприклад, вони ж рада двигуна, але і на місцях diffrent в програмне забезпечення.

Тепер я хочу, щоб перемістити карту так що це точно один над одним так, що маєте? побачити відразу збільшується! (як показано на фото нижче)

Це ? можна з ECM чи ні?

деякі programms-гранні, такі як UltraEdit (cf ultra) пу? зробити подібне рішення, але тільки в шістнадцятковому форматі.

Я шукаю інструмент, який забезпечує цей функціонал. Підтримує ECM?
    example.JPG
    привіт Chippy0815 я прекрасно розумів те, що ви хочете зробити, може бути, я не знав, пояснити, Exelion1986 ? pi? зрозуміло, в будь-якому випадку, якщо ігри з допомогою кнопок орі і мод 2d-розумієте, добре, я доклав зображення
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    як говорить сіско впевнений, що у пу? зробити
    однак, якщо ви зупините курсор на кнопки, з'являється опис їх функцій
    на ECM можете зробити в 2D
    у правому нижньому куті знаходитесь у дві кнопки із зображенням замку і написом ОРІ на один і МОД на інший, вони служать для блокування в положенні " карту золотих або мод
    потім ви можете перемикатися, як зазвичай, але тільки те, що не блокується, ви проти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    *сиско

ок, мій друг, спасибі за вашу допомогу.
    Буде дуже сильно@? та доповісти його знову, якщо blockquote? чи ні

Проблема ? що я не можу побачити прибулих (attachemendts) навіть мій, не можу відкрити.
    Я завжди отримую повідомлення, що я не права, і дивитися, що я повинен записувати?!?

Можливо, хтось пу? вирішити цю проблему?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Chippy0815 Visualizza Messaggio
    *сиско

ок, мій друг, спасибі за вашу допомогу.
    Буде дуже сильно@? та доповісти його знову, якщо blockquote? чи ні

Проблема ? що я не можу побачити прибулих (attachemendts) навіть мій, не можу відкрити.
    Я завжди отримую повідомлення, що я не права, і дивитися, що я повинен записувати?!?

Можливо, хтось пу? вирішити цю проблему?
    для того, щоб побачити фотографії, ви повинні досягти певної кількості повідомлень, корисних, ecm, кажу тобі як і раніше працює на кнопки "золотих" і "мода" (ті, що з замком внизу у вікні 2D)

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    61
    Доброго ранку усім!!!!! Люб'язно, хто мені пу? допомогти порівняти дві карти на ecm?Зрозуміти, якщо вони мають той же sw і id?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    61
    У мене є файл змінений, але не знаю як знайти оригінал!! хто пу? мені допомогти? Спасибі!!

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •