Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Обговорення: далі я dpf

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт Іскра, я підтверджую, скільки вже? сказав Giarras і додаю:
    - Якщо прибрати fap фізично не видалити його з блоку управління (безпосередньо або через емулятор), ризики, що ебу в recovery, чому? датчики за течією та вверх по течії від dpf не виявляють різниці тиску, то ебу показує, що c'? ненормальність у dpf.
    У випадковий випадок, що автомобіль функції, незважаючи на видалення dpf, проблема в тобі сталося б майже напевно до першої регенерації.
    - Якщо ви замість dpf від ебу, але не фізично з автомобіля, це буде поступово, наприклад, забити, поки не перетворився на ковпачок, на виході: я йду уявити собі наслідки...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    13
    кожна машина має свою історію, якщо, наприклад, 500 dpf включений в ecu, але трубка вже видалений, просто горить, після 5 хвилин я починаю' регенерувати, хай смокче, puntoevo 1.6 mjet машина в recovery легкий, більш 3000rpm не робив... так що змінюється від автомобіля до автомобіля найгірше, що може знадобиться ? відновлення... ризик краще зняти dpf від ecu поки є труба sutto, а потім підняти його, залежно від ваших потреб, які ми вже вивчили.
    Я думаю, що машина не для себе, але і ? роботу робити для іншого...

НОВАЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65
    Ок, хлопці, дуже добре
    Я ? тепер ясно, що я повинен спробувати зробити правила сучасного
    Велике спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт іскра, навіть на моїй машині ? був факт втручання схожі одночасно (як апаратного, так і програмного забезпечення), і у мене не було проблем fap.
    Наскільки це стосується вас, якщо ви не можете зробити це одночасно, намагайтеся робити це якомога раніше, не думаю, що ви повинні були б неприємності кругової 1 день або 2 тільки для модифікації програмного забезпечення; не більше не відновлює і не recovery.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт, рада мій, як вже сказав вам, і те, що робити роботу разом, так і жорсткий, м'який і краще рішення...з повагою

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65
    дякую
    процедура тепер я ? ясно
    тепер я повинен добути старий dpf металобрухт

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ну справді, якщо ваш dpf і в хорошому стані було б шкода його очистити,якщо у вас немає питань, для розгляду, ви можете вивести труби прямо в заміна на ваш dpf або останнім і, по мені, краще рішення придбати dpf втомився зливати.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    ну справді, якщо ваш dpf і в хорошому стані було б шкода його очистити,якщо у вас немає питань, для розгляду, ви можете вивести труби прямо в заміна на ваш dpf або останнім і, по мені, краще рішення придбати dpf втомився зливати.
    а.... так що, перш ніж стояти забити більше 1000 євро dpf нам, я думаю, -attimino

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65
    Втрутитися на dpf вичерпані ? мій намір
    Проблема ? знайти його

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    можете діяти на свій, так ти не будеш служити?' pi?'.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •