Стр. 48 з 54 PrimaПеред ... 384647484950 ... ОстаннєUltima
Результати з 471 по 480 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Вам вдалося визначити контрольні точки?

PS x jacktheripper2, ви написали, що карту ви можете зрозуміти-й? або менше, скільки резюме варить машина, якщо я можу запитати, як зробити цей розрахунок?
    і оцінку більше нічого нам, ви отримаєте досвід...***** unque досі не можу вирішити проблему диму, чорний 1500....джек, що я можу зробити?? якщо підняв трохи тиск турбо, або якщо diminuisco заздалегідь, дешевше, ніж на деякий час і відновлюється добре, після 3-400 км починається знову? autoadattivita???
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    і оцінку більше нічого нам, ви отримаєте досвід...***** unque досі не можу вирішити проблему диму, чорний 1500....джек, що я можу зробити?? якщо підняв трохи тиск турбо, або якщо diminuisco заздалегідь, дешевше, ніж на деякий час і відновлюється добре, після 3-400 км починається знову? autoadattivita???
    Розрахунок для резюме я роблю, грунтуючись на ін'єкції оригінал vs mod, зазвичай на 4000 об, де подається максимальна потужність. Хоча треба враховувати також і інші фактори, такі аванси і тиску турбо.
    У будь-якому випадку ? дивно фактора fumosit? що відбувається після певного пробігу, а не відразу. Умови навколишнього середовища і температура в машині були рівні?
    Якщо ви хочете зняти fumosit? піднімає лямбда і вирішуйте.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    скажімо, ви більше або менше в тих же умовах, якщо випад в 1500 якраз написано мод з трохи prex turbo в цей режим або досягнень дітей машини ви відривається кола через кілька км (300) riaddormenta і палить і не виходить добре проклята, нам може бути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    потім з 80mm3 ви робите 170cv? в 1.9 jtdm?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    потім з 80mm3 ви робите 170cv? в 1.9 jtdm?
    Якщо не помиляюся, в оригіналі на моїй 150CV я зробив лог і приходила надати близько 75/78mm3. Я б не хотів пам'ятати зла але, як мені здається, cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Якщо не помиляюся, в оригіналі на моїй 150CV я зробив лог і приходила надати близько 75/78mm3. Я б не хотів пам'ятати зла але, як мені здається, cos?.
    Замість цього ви помиляєтеся....4000 обмежувач iq і 62mm3 до і близько 70 або 75, але ми говоримо про схемі, проміжний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Замість цього ви помиляєтеся....4000 обмежувач iq і 62mm3 до і близько 70 або 75, але ми говоримо про схемі, проміжний
    Ви праві, насправді я не збирався на 4000Rpm але-й? вниз. Але c'? максимальний поважати збільшення iq на різних обертах? При 4000Rpm близько 20mm3 вважаються нормальними або gi? надмірні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Ви праві, насправді я не збирався на 4000Rpm але-й? вниз. Але c'? максимальний поважати збільшення iq на різних обертах? При 4000Rpm близько 20mm3 вважаються нормальними або gi? надмірні?
    залежить від того, скільки повітря у вас в наявності і скільки ви хочете курити більше або менше 14.5
    Лямбда з 1200 мг всмоктуваного повітря 80 мм3 дизель точно 14.7....крім того, ви повинні покласти під увагу авансові платежі, що якщо протягнути дуже уприскування терміни будуть довшими, і потрібно передбачати, поки в якийсь момент потрібно замінити форсунки або їх слід враховувати запас потреби....але до 90-100 мм3 ті, 1.9 jtdm прийнятні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Не з'? потрібно екран, дивитися в 2D кожній карті є дві криві, які представляють ВР таблиці.
    Ok, BP, я знав вже? знайти їх і адаптуватися. Те, що я хотів би chiarirmi раз і назавжди ? це таблиці, які відрізняють карту повідомлено обдурив стосуються тільки таблиці, що стосуються часів і q.т? дизель? Інші таблиці (педаль turbo etc) якщо тачка без ВР не обманюють? Якщо ще тільки останнім ВР 80mm3 без зміни колонки з 70-х ? безумовно, поінформованого, але, якщо ще останній стовпець, змінивши значення в таблиці обман?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Ok, BP, я знав вже? знайти їх і адаптуватися. Те, що я хотів би chiarirmi раз і назавжди ? це таблиці, які відрізняють карту повідомлено обдурив стосуються тільки таблиці, що стосуються часів і q.т? дизель? Інші таблиці (педаль turbo etc) якщо тачка без ВР не обманюють? Якщо ще тільки останнім ВР 80mm3 без зміни колонки з 70-х ? безумовно, поінформованого, але, якщо ще останній стовпець, змінивши значення в таблиці обман?
    Ви в основному те, що можна змінити в основному і ін'єкції. ...потім обман, і на час, а потім справа? планується не більш поважних, тут l обману....інше ви не можете його обдурити...принаймні, що не постав опір на залізничних приклад, але і обман, і устаткуванням, і відрізняється

Стр. 48 з 54 PrimaПеред ... 384647484950 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •