Я завжди раджу, тому що, принаймні, вітер охолоджує все, але якщо деградація масла і високим краще злити масло перед поїздкою і змінити його
Я також згоден, я також додам, що не завжди можливо farala на вулиці, або тому, що машина і в recovery або тому, що діагноз не дозволяє. рада, якщо ви повинні зробити і на місці в діагностиці і міняти масло і фільтр, бо старий, і вже забруднених і розбавлених, так і з недостатньою мастила і на відкритих місцях.
Привіт ви я використовував, autocom щоб зробити вимушених і працює,(honda crv, fiat 16, croma...і т. д) єдине, що, як сказали колеги, і, як показують технічні примітки слід давати навантаження на двигун, то фари вентилятор risc макс все, щоб зважувати на генератор зусилля, ПЕРЕВІРИТИ ****LLO МАСЛА низькою, а потім....плавальний басейн, чому? з вихлопної труби крім тепла йде ОТРУТА....тоді чим менше ви використовуєте цю процедуру краще
Я забув....капот відкритим і провітрюваному місці під fap нагрівається трохи....багато зробити відбивні, в 5 хвилинах.....
Привіт друзі, я їх зроблені пару сьогодні вранці на брава 1,9 150cv 2007 році, не до мене завершена друга так, єдина проблема, а машина не ? повернулася, працює, не займає багато acelleratore у віці до 3500 навколо, то це добре Mesa ? тепер, щоб зняти цей dpf sar? супер забиті