Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di tech
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав rdponline Visualizza Messaggio
    Клієнт сказав мені, що він і зламав все, в дилерській чекаєте, що вона в rugenerazione, бо він горить лампа і, будучи в нову машину і поїхав в дилерський центр, може бути, як ви кажете ****llo масла був занадто високого turb9 не більше, тема масла і почав плювати масло в колекторі, обороти двигуна, вони напевно виросли до перевищення і ослаблення механічно, бо дерево і часовий також на туристичне, тому я припускаю, що деградація нафти була високою... а добре, що винайшли DPF і FAP
    Всього в грі? так ? краще зробити регенерацію на дорозі !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Я завжди раджу, тому що, принаймні, вітер охолоджує все, але якщо деградація масла і високим краще злити масло перед поїздкою і змінити його

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    Я також згоден, я також додам, що не завжди можливо farala на вулиці, або тому, що машина і в recovery або тому, що діагноз не дозволяє. рада, якщо ви повинні зробити і на місці в діагностиці і міняти масло і фільтр, бо старий, і вже забруднених і розбавлених, так і з недостатньою мастила і на відкритих місцях.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав giuseppeturbo Visualizza Messaggio
    рада, якщо ви повинні зробити і на місці в діагностиці і міняти масло і фільтр, бо старий, і вже забруднених і розбавлених, так і з недостатньою мастила і на відкритих місцях.
    Додам також, відкритому капоті і активних рухових навантажень (освітлення горить,компресор клімату і т. д...)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав tech Visualizza Messaggio
    Привіт всім, хто намагався щось зробити з autocom регенерації примусового dpf ?
    Наскільки це безпечно для двигуна зробити такий маневр в майстерні ?
    Привіт ви я використовував, autocom щоб зробити вимушених і працює,(honda crv, fiat 16, croma...і т. д) єдине, що, як сказали колеги, і, як показують технічні примітки слід давати навантаження на двигун, то фари вентилятор risc макс все, щоб зважувати на генератор зусилля, ПЕРЕВІРИТИ ****LLO МАСЛА низькою, а потім....плавальний басейн, чому? з вихлопної труби крім тепла йде ОТРУТА....тоді чим менше ви використовуєте цю процедуру краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Я забув....капот відкритим і провітрюваному місці під fap нагрівається трохи....багато зробити відбивні, в 5 хвилинах.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    23
    Привіт друзі, я їх зроблені пару сьогодні вранці на брава 1,9 150cv 2007 році, не до мене завершена друга так, єдина проблема, а машина не ? повернулася, працює, не займає багато acelleratore у віці до 3500 навколо, то це добре Mesa ? тепер, щоб зняти цей dpf sar? супер забиті

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •