Але якщо я знайшов в мережі для читання на BDM, і я переписати його завжди BDM в тому числі E2p, не вам вирішувати..?
Але якщо я знайшов в мережі для читання на BDM, і я переписати його завжди BDM в тому числі E2p, не вам вирішувати..?
Я думав, що всі кодування форсунок і код ключа і все було в E2P... я помиляюся ??
потім ви говорите, що в citroen вирішити проблему??можливо, завантаживши оновлення прошивки або щось подібне??
azz , навіть ? не з'? спосіб перепрограмувати форсунки, якщо ви scodificano ????? потрібно, щоб сили привести свій автомобіль в офіційній дилерській ?
ви насправді,я знаю, так,за те, що (я думаю)ти не можеш завантажити інший файл з кодом, кодування etc різні ... ***** unque крок, слово тим, хто знає більше за мене, і, можливо, допоможе мені вирішити проблему я..
Але якщо caricassi всі файли на іншій машині, природно, дорівнює вашої (і той же код HW і SW), а потім пішов проводити окислюється ебу не повинна вирішити..?
Вибачте, я неправильно вводити з телефону.. я Хотів сказати, що ви можете написати в BDM файл безпосередньо підкисленою, щоб не мати проблем code.. я Помиляюся?
та не знаю,в кінці кінців ? те, що я хотів би зрозуміти,якщо ви можете зробити що-то більше, що йти в citroen...