Стр. 47 з 54 PrimaПеред ... 374546474849 ... ОстаннєUltima
Результати від 461 до 470 в 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Практично з мапу повідомлено в ECU точно знає, що ци ін'єкційних. З карти не поінформований про те, ебу думає, надати певну кількість? на дизельне паливо, але в реальності? в iq ? інший

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Вибачте, нажаль, але я все одно не розумію.
    Як зробити ECU відомо чи ні?
    ДЖАННІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав gianni1001 Visualizza Messaggio
    Вибачте, нажаль, але я все одно не розумію.
    Як зробити ECU відомо чи ні?
    Практично кажучи, для мого ебу edc16c39, в управлінні, час вприскування у мене значення індексів x і y в таблиці, які вважають, оборотів і мм3 дизельного палива. Крім обертання на іншій осі має значення аж до 70mm3, інформуючи карту, перейти в зміну індексів, таких, щоб значення вище (що я знаю 80mm3 і 100mm3) і, відповідно, в таблиці відповідати обсягом замітки правильні значення цих штук? iq. Практично, якщо я вимагаю, щоб надати 80mm3 але таблиця часів inj ? щодо 70mm3 екю повинні використати ці дні, тому inietter? у будь-якому випадку 70. Потім ви можете або обдурити карту, збільшуючи час inj для 70mm3 або створити терміни, необхідні для 80mm3.
    Я сподіваюся, що ви не сказали що-то з помилками і pi? ясно, можете.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Ок! потім в карту Проінформований про те, що б ви, наприклад, змінити таблицю і відповідних break point... чи не так?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Практично кажучи, для мого ебу edc16c39, в управлінні, час вприскування у мене значення індексів x і y в таблиці, які вважають, оборотів і мм3 дизельного палива. Крім обертання на іншій осі має значення аж до 70mm3, інформуючи карту, перейти в зміну індексів, таких, щоб значення вище (що я знаю 80mm3 і 100mm3) і, відповідно, в таблиці відповідати обсягом замітки правильні значення цих штук? iq. Практично, якщо я вимагаю, щоб надати 80mm3 але таблиця часів inj ? щодо 70mm3 екю повинні використати ці дні, тому inietter? у будь-якому випадку 70. Потім ви можете або обдурити карту, збільшуючи час inj для 70mm3 або створити терміни, необхідні для 80mm3.
    Я сподіваюся, що ви не сказали що-то з помилками і pi? ясно, можете.
    Вибачте, якщо ви це пояснили це раніше, але я не вважаю пост
    Але як я можу змінити значення max таблиці часу від 70mm3 в 80mm3?
    Не ? що ви могли б розмістити екран������������ x ті, трохи важко, як мені?
    ДЖАННІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Вибачте, якщо ви це пояснили це раніше, але я не вважаю пост
    Але як я можу змінити значення max таблиці часу від 70mm3 в 80mm3?
    Не ? що ви могли б розмістити екран���� x ті, трохи важко, як мені?
    Не з'? потрібно екран спробуйте дивитися в 2D перед початком кожної карті, і ви знайдете біти, що вказують значення двох осей.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Тоді.... Не ? просто пояснити словами.. Якщо ти збільште час упорскування з класичним підходом, наприклад, карту не ? проінформований про те,... Якщо ви мені скомпілювати таблиці уприскування turbo різні обмежувачі iq на стільки, скільки ви хочете, щоб надати блоку ми говоримо про карті проінформований про те,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Не з'? потрібно екран, дивитися в 2D кожній карті є дві криві, які представляють ВР таблиці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Ок, я сиджу перед комп'ютером з картою, то я повернуся в офіс з питаннями, ок?
    ДЖАННІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Ок, я сиджу перед комп'ютером з картою, то я повернуся в офіс з питаннями, ок?
    Вам вдалося визначити контрольні точки?

PS x jacktheripper2, ви написали, що карту ви можете зрозуміти-й? або менше, скільки резюме варить машина, якщо я можу запитати, як зробити цей розрахунок?

Стр. 47 з 54 PrimaПеред ... 374546474849 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •