Доброго ранку отже, хто мав проблеми подібного роду? Дозвольте мені пояснити. Сьогодні атака на мою 500 abarth інструмент. Я намагаюся зробити в can і все ок, то я в k-line, але мені вискакує помилка " будильник " / будильник, поради?
Доброго ранку отже, хто мав проблеми подібного роду? Дозвольте мені пояснити. Сьогодні атака на мою 500 abarth інструмент. Я намагаюся зробити в can і все ок, то я в k-line, але мені вискакує помилка " будильник " / будильник, поради?
чому? в k не спілкується, використовує лінію can
В can немає проблем... Але ? нормально, що в k не йде?
звичайно, ? ймовірно, що лінія k не дротовий
Ви ? нормальний
Що Ecu не відповідає на K-line тільки C-can
ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ
Ха!!!спасибі baraldino ось чому? ви пу? вибрати обидва способи читання...? це змушує мене думати про те, що... В boot з півень я, а також 2 варіанти... Я l я читав, k-line так чи ні ? дротовий, як каже, road, або я не знаю
Хлопці, у мене та ж проблема, помилка, дзвінок - " будильник " з Ducato з ебу Marelli mj8f3. Потім я пробував навіть на гольф tsi 2010 med 17 і тут він каже, що не розпізнає ебу і відправити логи в службу підтримки. Мені продали kess посилки??
У Mj8 мені здається, що ви можете їх читати від 2.04 в той
в іншому випадку тільки запис
med 17, як правило, робить так, коли він antituning, і ви не можете отримати його з бд
ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ
Я 2.06 з fw 3.099