Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262

Довідка основи Nissan Micra 2002 рік

Привіт Рага , я зробив безлад картину Nissan Micra 2002 року , я прочитав 93c66 у x8 , але я думаю, що пішов читати x16 , я зробив виправлення, із Ny04 , але не розуміючи, я не вихідний файл , тепер у мене є км відзначені дисплей без сенсу , хтось файлу, ori, щоб відновити 93c66 ?? на картині, не є бренди в стороні від Nissan AX865.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    сподіваюся це допоможе, вважає, що існують дві версії-одна з дисплеєм, який показує тільки км tot,парз.(що ? те, що ви st? кріплення),і друга версія, що d? також інформація тип витрата палива миттєвий autonimia etc.

файл та micra 2003, отже, K12
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    вибачте, якщо вам потрібна інша версія, дайте мені знати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    сподіваюся це допоможе, вважає, що існують дві версії-одна з дисплеєм, який показує тільки км tot,парз.(що ? те, що ви st? кріплення),і друга версія, що d? також інформація тип витрата палива миттєвий autonimia etc.

файл та micra 2003, отже, K12
    Привіт моя версія має км всього , два trip a/b , обираних з кнопки важіль вліво і годинник

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    вибачте за затримку, то файл, який я послав вам повинні піти добре,звичайно, ваш micra має дисплей, multi функції в центрі приладової панелі над радіо

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •