Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12

Зниження споживання: теорія і додатки на JTDm

Привіт, хлопці,

враховуючи те, що я маю на увазі, в середньому, механіки і техніки, але pochissmo електроніки управління двигуном, у мене є деякі питання між terico і додатків, які не мають відповіді.
    Я був в минулому GPunto 1.3 90 л. с., першого покоління, у зіставленні з для поліпшення доставки до низьких (що було... не існує від орі) і для стримування споживання.

Сьогодні я розглядаю покупку 159 1.9 JTDm (120 або 150 кінських сил), уявляючи, прийняти зіставленні не здатні збільшити продуктивність (принаймні, не ? це пріоритет?), але bens? також зменшує витрату палива.

Я виходжу з "мого" теорія: витрата палива автомобіля залежить від сотні факторів, у тому числі: аеродинаміка, передня частина, ефективність передачі даних, інтервал-передач, механіки рідини двигуна, тип палива, ефективність механіка двигуна/коробка передач/передачі, шляхи, "нога" драйвера... загалом, від багатьох речей, які будуть впливати в будь-якому випадку і завжди споживання, навіть з картою "ідеальний".
    Якщо машина "вимагає", 20 л., щоб піти до 100 на годину, для різних непорозумінь і опорів aereodinamiche, і ефективність гідродинамічного і meccancia двигуна не змінюються, витрата sar? все це (це ? принаймні, за моєї теорії). Підтверджує мою тезу на практичний факт, що моя GP перепризначений, в реальності?, не було витрата палива кращих. Від цкл... але що ? нормально... але від повного до повного, чистого кілометрів, я б сказав, що зміни залишалися всередині як-індукованих стиль водіння відрізняється, чи інший шлях (менше 50 км між повним і повним). Тоді ок... c'? історія великий крутний момент, менше число кіл, найкращий guidabilit? а потім "тиск на педаль менше", і, відповідно, менше витрата (не відкриваю цю тему,я не повністю переконаний у цьому, так? пара "узбережжя" дизель...але lasicamo від момент, цей момент, що не ? об'єктом мого обговорення).

Тепер, звичайно, на споживання дизельного палива в сукупності різних факторів, і, навпаки, "льотний" на карті. Наприклад, двигун "в'їзду" ін'єкції штори, загалом, споживати менше (звичайно, в певних межах). Чи можливість? видалити попередньо ін'єкцій (принаймні, на певних обертах) або пост ін'єкції двигунів multijet (як приклад в темі), звичайно, допомагає скоротити витрату палива.

І ось я прийшов, на моє запитання: з цього мало що розумію, при зіставленні роботі шляхом зміни тиску в магістралі rail, тиск турбіни, карта акселератора... але я не розумію, якщо ви будете діяти також на заздалегідь, по можливості? скоротити до і після ін'єкції або на інші фактори, які насправді "ріжуть" палива.
    Тих, хто має безпосередній досвід на цей двигун або досвід роботи загальним rimappe зроблені таким чином (якщо це можливо) могли б дати мені люменів?

:-)

Дякую
    Ghibli

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12
    ... хлопці, без коментарів??

питання занадто банальні?

sorry... я розумію, що, може бути,... p? "поверхні"...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    привіт,вже працюючи на обмежувачі крутного моменту,а на рейку та аванси(я часто роблю це, щоб зменшити витрату палива) доходи, достатні з точки зору споживання. вже є в мене ще пара в те ж число оборотів дозволяє не тонути в обгін або не тонути в ноги, переклад слова pavere, менше витрата палива. привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12
    Спасибі voglioimparare.

Dicamo, яка, з питань чисто теоретичним (раніше далеко від повторно), мені було приємно зрозуміти, якщо "на додаток", як мені написати ? можна, в принципі, зробити пі?, виступаючи також на логіку перед-і postiniezioni.
    Я ніколи не читав карту в моєму житті, тому мені цікаво: ? "просто" працювати на пре-і пост-ін'єкції або стає дуже складним, ніж для інших параметрів, що навіть ти мене лістинг-й? про?

Велике спасибі всім, хто зможуть відповісти,
    найближчим часом,
    Ghibli

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вальний знання через карту вході в систему всі параметри двигуна, в тому числі preiniezioni, посаду, кути початку і ін.. як то це призводить до зростання або менше ефективності ? все було видно...

Навіть ті ж слова "менший тиск на педаль, тим менше витрата палива" ? одна історія абсурдно, чому? в кінці дизельне паливо вводять то ?...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12
    Спасибі SandroMarciano...

відповідь на це питання ? вичерпний зовнішній вигляд-теоретик, і я повинен сказати, що пояснення, що мені на виступ "тиск на педаль", я згоден повний... навіть якщо з'? pi? пара вниз, по-моєму, ця пара виявляється від дизель вводять...
    У будь-якому випадку, я не хотів би роздмухувати цю дискусію, так? я бачу, вже? часто розглядається і пусковим думки дуже різні...

На практиці ? таким чином, цілком "простий" taglaire pre ін'єкції і postiniezioni, або в будь-якому випадку "грати"?

СПАСИБІ!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    для тих, хто знає логіку управління, ? легко грати, але не вважаю, що це так само просто і зниження енергоспоживання.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12
    Я думаю, що на практиці не так "просто" riduziuone.
    Але з точки зору суто теоретичної, принаймні, спираючись на концепції загальних технічних характеристик двигуна, я розумію, що до ін'єкції, щоб зменшити ruvidit? роботи і зробити перший вибух в номер, "починаю" як то susseguito від ін'єкцій main. "почуття" обидва "моменти" сприяють обидва виробляють продуктивності.

Завжди "в sesnazione", то, щоб скоротити посаду, ін'єкції (від щільної, необхідної для регенерації, до-й? читати, щоб зменшити забруднення), це повинно допомогти приборкати споживання, не для чого, якщо для продуктивності.

Ви пробували робити тести, як це?
    Або semplifico теж питання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    в основному я працював на JTD, то тільки 1 preiniezione: ажурна значення витрата збільшується, машина стає важкою, і потрібно майже завжди тримати газ на педаль акселератора.
    За рахунок збільшення покращує, як ****llo продуктивності, так і в ****llo споживання, на жаль, для? вібрує при збільшенні.

Що стосується пост-ін'єкції, якщо у вас є dpf, ви змушені підтримувати їх, якщо...? був видалений, а також регенерації sar? була видалена на блок управління, і стратегії регенерації також postiniezioni...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    12
    ...спираючись на вашу першу частину повідомлення, я й питаю вас: зменшення entit? з заздалегідь ін'єкцій кількість? дизельне паливо впорскується, ви також поміняв заздалегідь в ineizione main? За те, що я знаю, всі двигуни emisisonati є відстрочені (керівництво стає важкою, двигун ледачий, щоб піднятися обороти, витрата палива збільшується, як справи? тепло утилізувати з радіаторами), але, ймовірно,**** llo prestaizonale попереднього впорскування (кількість?) допомагає компенсувати затримки уприскування, на користь продуктивності порядна і викидів, що містяться (qunato забруднювачів проводиться з попередньої ін'єкції, то буде "відмовився від" в номері від горіння, упорскування main).

Я думаю, і я припускаю, що зменшити (не виключити) entit? попередньо уприскування, зберігаючи той же заздалегідь, а потім передбачити мало main повинна зберегти "в межах розумного" коза і капуста. Звичайно ? функціональний передбачити main, щоб поліпшити продуктивність і зменшити витрату палива.
    Упевнений, що робота двигуна повинна стати більше? грубо, це ? типовий впрыски "занадто" заздалегідь, і це, на мою скромну думку, ? причина, яка йде на збільшення вібрації.

Що стосується пост-упорскування, не можу тобі відповісти, так? на даний момент я просто роблю з міркувань. Машина не в мене ще. Від того, що читаю тут, і, мені здається, що якщо "ясність" DPF і докладаєте емулятор для ебу, не виключіть n? пост. п? регенерації. У той час як при його видаленні в ебу, виключіть зробити, але не postiniezioni (це, ймовірно, залежить від карти на карту).

Ви відзначаєте з останніх (але, ймовірно, ви знаєте краще за мене), що на multijet, є два pre ін'єкції і main. Швидше за все працювати на тих двох термінів, і принести це робить речі ще більше? складна, що на JTD, але потенційно краще вигідно....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •