якщо я можу сказати, що потрібно розблокувати edc 17, блок управління і читає конфігураційні файли micro e2p і flash зміну і повторити в boot і щоб уникнути antituning
якщо я можу сказати, що потрібно розблокувати edc 17, блок управління і читає конфігураційні файли micro e2p і flash зміну і повторити в boot і щоб уникнути antituning
Ви для? якщо ви хочете перепризначити для 2' раз, якщо не прориви, необхідно, щоб сили переписати його в boot, а не з БД..
як ви робите для розблокування я не знаю, але як ви кажете якщо б я його зіставлення іншого разу знову відкрити.
Розблокування на деяких ЕБУ edc17 ж ви робите з ktag.. Офіцер має вбудований інструмент по-різному робиться, зробити його вручну, якщо ви знаєте, біт змінити
Я відправив приклад минулого тижня в edc17c46 подивися. Не ? нічого вражаючого , тільки біт призвели до нуля, що вимкнути? у tprot
що цієї коробочки, які дають вам з kess клон повинен і я кажу, повинен бути модуль tricore , щоб зняти antituning блоків управління служить ktag , функція "розблокування" ? була реалізована починаючи з версії 2.02
про який дискусії ви в курсі, наприклад?
На цю тему:видалення-antituning-edc-17c46 але я знаю, що ви не можете завантажувати файли
? я знаю , я читав правила , vabb? выст? сказати, що я повинен чекати , що мене цікавить, дуже видно , що мій автомобіль монтує тієї ж електроніки , і я хотів би його прочитати/записати її в бд , я втомився паяти