Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906

Карта Golf 4 tdi edc15p 101cv неймовірне

Привіт всім,
    я отримав чоловік, який запитав, щоб перевірити свою машину, вона зіставленні, я перевірив і бачу, що карта c'?ра...140.000 км (у цій конфігурації, і невдовзі розбив турбіни (? двома гайка з крильчатки disintegrata).
    В той час, попередній власник сказав, що карта стор? 400 євро з одного оператора з моїх частин, які впевнені, rimappe не розумів нічого, так як він використовує готові файли, але не довіряє ні один тренер.
    Автомобіль, як мінімум, зупиняється, трясе так абсурдно, як якщо б він був без кріплення двигуна.
    Я думаю, це має від пошкоджень, які він зробив карту? готовий посперечатися, що мене mettento в орі вібрація може зникнути, якщо не компроміс механічні органи.

Volkswagen_golf.rar
    Востаннє редагувалось dvdtuning; в 06-07-2012 12:22

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я тихо, що навіть якщо тиск turbo має деякі високі бали я не думаю, що зламана турбіна карту, яка не має ні голови ne ноги не торкнулися практично нічого, і те, що вони зачеплять, дивлячись на графік titanium і було зроблено оборотів і навантаження занадто низькі, і з кроком абсурдним, то sensa да ладно, факт tremolia може також залежати від карту, то перша порада та metere файл орі і спробувати добре машина.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Спасибі вам обом..***** unque хоче повернути оригінал на час, щоб перевірити, якщо мерехтіння зникне, і якщо він менше диму. Справедливо, я пропоную карту, то рішення залишається за ним.
    Чи можу я повернути ori завантажити тут, а просто або я повинен обчислити cksum?
    Востаннє редагувалось dvdtuning; в 06-07-2012 14:38

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ви можете сміливо писати в грі.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 06-07-2012 20:35

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    встановіть орі, вони мають рацію, наші друзі ne пішки ne головка карту кроком завищені видів за низькими цінами.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Покладіть орі відразу і toglio цей хаос без **** ne черги. Далі, якщо зникнуть дефекти скаржиться, що у пу? думаю, в мапу, soft візи км

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906

Погляд Карту

Я бачив цей файл, я спробував зробити мод на оригінал, який я скачав тут з форуму...
    Я не думаю, що я здогадався, і все? я зачинив зовсім трохи!
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Я бачив цей файл, я спробував зробити мод на оригінал, який я скачав тут з форуму...
    Я не думаю, що я здогадався, і все? я зачинив зовсім трохи!
    тим не менш, для princiapiante хоча ми говоримо про edc15, що найбільш легко і не так вже погано,egr off ok,обмежувач turbo з драйверів ок,тільки песимістичній ноті і' щось трохи жахливі на карту уприскування parzializzato 2, а потім на ін'єкції parzializzato ви можете працювати з трохи більше солодощі в прогресивної манері.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    тим не менш, для princiapiante хоча ми говоримо про edc15, що найбільш легко і не так вже погано,egr off ok,обмежувач turbo з драйверів ок,тільки песимістичній ноті і' щось трохи жахливі на карту уприскування parzializzato 2, а потім на ін'єкції parzializzato ви можете працювати з трохи більше солодощі в прогресивної манері.
    Я уявляв, проблема упорскування, що я не зрозумів логіки...якщо я добре зрозумів це всі карти заздалегідь, вірно? Я кажу уприскування parzializzato map1+map2+boostxrpm1 + boostxrpm2 і пов'язаних з ними...
    Востаннє редагувалось dvdtuning; в 18-07-2012 16:26

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Додаю новий крок, я не зрозумів, помилки немає...Покращився?
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •