Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207

mercedes r 320 cdi dpf off, і білий дим

привіт, хлопці у мене проблема з цим авто в основному мають видалений dpf, але автомобіль, особливо на холостому видає багато білого диму, особливо до мінімуму, що запах незгорілого палива дизельного...
    тепер я прочитав ecu титан не розпізнає файл, думаючи, що, очевидно, файл був defappato від інших до мене, я зрозумів, що проблема не розпізнавання файлу, це очевидно, навіть якщо і власності, не зацікавлені в ecu мають просто видалити fap, залишаючи, однак, всі датчики, присвячених, однак мені вдалося знайти кілька адрес switch off і виправити контрольну суму записи з інтерфейсом, але нічого не відбувається, автомобіль продовжує палити білий, навіть якщо здається, що реальний регенерації не легко, тому що, перевіряючи ****llo масла, здається, щоб бути стабільною...
    я хотів би, якщо можна отримати допомогу і підтвердження, якщо він діє в правильному напрямку,я знаю, що цей ecu має кілька switchoff для dpf, а також мати управління зворотного зв'язку так довго, що в залежності від "заспокоїти" dpf думаю, що проблеми будуть саме їх, незважаючи на те або, ймовірно, switch off ок(сподіваюся підтвердять) я думаю, що піде ще в регене пам'ятка для розмови, пов'язана з тим, що написано раніше..
    додаю файл орі тут, тому що в базі даних не існує розділ для R-класу автомобіль my'09 R320cdi 224cv dpf..
    додаю також адреси, які я знайшов, сподіваюся ви мені допоможете
    Exhaust temp linearization -в 1DBB0A
    Switch for dpf load в 1EF5C0
    Switch for реген в 1EF6D2
    More реген switches був у 1F02CA
    Switch for engine protection and dpf, пов'язані з 1F02FC
    Зміщення map for dpf mass 8х8 в 1F0CB6
    Some more реген switches був у 1F0D36
    exhaust pressure sensor switch в 1A4546
    адреса 1A655C schalter-wert. um die ВІН funktionen ein
    Maximale Aschmasse (max. soot mass) at adress 1F0238 виставитися в 10 грам, як ви на це?
    Адреса 1EFB28 Umschaltung Partikelfilterbeladung одер -differenzdruck
    File Allegati Файл Вкладення
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт манро....прости мене, але і трохи незрозуміла твоя проблема, як ти це пояснив, або краще я знайти його дуже важко зрозуміти, не для технічних питань.

Якщо, як ти думаєш, залишається в регенерації, як я вважаю, це дуже дивно, я маю зважаючи на ecu, або проблема білого диму, і щось інше і не обов'язково повинні мати DTC присутні.

якщо ви експерт, як я розумію, безумовно, більше, ніж я, ти прекрасно знаєш, що дефект механічний, скільки електронів може бути не сказав, що є сили dtc з дефекту.

сказав, що це, по-моєму, перше, що потрібно зробити, і повернути fap, привести в стан, оригінальний ебу з файл на вечір і, якщо все в порядку, і в цей момент зняти fap.

На мою думку, ви сіли на короста не мало, у тебе є машина, яка не defappata від тебе, заплуталася, не знаючи, що вони роблять, і, по-моєму, тільки один шлях, щоб прийти до **** і повернути її в початковий стан, побачити, якщо є проблеми, а якщо він курить,а потім зняти фап і різне лайно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав carfree Visualizza Messaggio
    Це було б ознакою egr брудний ... іди і різних елементів управління, в двигуні взагалі мені здається, питання.файл для випробовування його.ж. поставити.в
    і ймовірно, але було б краще повернути її в початковий стан, побачити, якщо він робить це знову і, можливо, ремонт, але від того, що він сказав, схоже, возився з картою, і також можливо, що ерг залишається відкритим.

По-моєму, щоб прийти до **** як можна швидше, і дорога краща.

Якщо ви не в dtc, як я пояснював, не говорив, що є датчик, який виявляє щось, або вони були видалені навіть ті, і не в ****.
    Продовжувати намагатися видалити галузі, захист і т. д., не знаючи, що вони з нами зробили над дверима тільки тому, що інші проблеми, по-моєму.
    випадок дуже схожий і трапилося зі мною в перший місяць на audi A3.

В сутності, боляче розгортання, і машина не в 3 а майже в 4, коротше кажучи, кульгає, не ходив і т. д.....собака, що зроблений він був видалений dtc, а потім діагноз не висловлює нічого.
    Повернув у вихідне стан повилазили нескінченний список DTC!......
    клаудіо може виникнути навіть це подобається.

перепрошую, я хотів сказати, що манро може виникнути така ж ситуація.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-10-2016 до 18:09

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Привіт, то egr закритий, вірно ?

Це було б ознакою egr брудний ... іди і різних елементів управління, в двигуні взагалі мені здається, питання.файл для випробовування його.ж. поставити.в
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-10-2016 до 18:06

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    манро, ви вирішили?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Ще немає..на момент перевірки форсунок підозрювані можуть бути їх..
    Дивно те, що власник автомобіля каже, що в ecu нічого не зробили для постелі, і для файл ж, не кричи, не маючи файл орі, що я знайшов, виклав в пізній час, я зробив комутаторів, перерахованих швидко і без перевірки, я переписав файл, але нічого не змінилося. Тепер Мустанг прав, з промовою покласти файл орі, але моє прохання, якщо це можливо, якщо хтось, хто вже defappato цей автомобіль може підтвердити, якщо я на правильному шляху для switch off

Carfree egr була закрита
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-10-2016 до 18:10

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    привіт манро в нашій майстерні був випадок, схожий на цей з автомобілів і автотранспортних засобів-різному, і, як каже carfreee зрештою, це був заворот кишок EGR брудний і сказав, що не чіпав нічого в ecu, але, читаючи файл mod мод трохи неправильне.
    я сподіваюся, що не вийти з розуму і вирішити найближчим часом

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Привіт Lui93
    Egr на перший файл ліжко була не закрита тоді, коли я написав файл з комутаторів, перерахованих в офф логічно я також закрив egr, правильно..
    Справа в тому, що файли, Mercedes іноді відрізняються один від одного навіть на одній моделі машини, мені вже довелося суу клас наприклад, що видалення fap так зробив на інший клас на перший автомобіль, і система не працює добре.
    Так що мої сумніви, якщо я без FAP правильно чи ні з допомогою адреси, розміщені.
    Форсунки ще від pompista, тому що було кілька приводів п'єзо-електричні, які не працюють належним чином, але pompista, каже, що, ймовірно, проблема диму не залежить від того, побачимо, коли ви повернення і все..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Привіт Lui93
    Egr на перший файл ліжко була не закрита тоді, коли я написав файл з комутаторів, перерахованих в офф логічно я також закрив egr, правильно..
    Справа в тому, що файли, Mercedes іноді відрізняються один від одного навіть на одній моделі машини, мені вже довелося суу клас наприклад, що видалення fap так зробив на інший клас на перший автомобіль, і система не працює добре.
    Так що мої сумніви, якщо я без FAP правильно чи ні з допомогою адреси, розміщені.
    Форсунки ще від pompista, тому що було кілька приводів п'єзо-електричні, які не працюють належним чином, але pompista, каже, що, ймовірно, проблема диму не залежить від того, побачимо, коли ви повернення і все..
    часто, як правило, відмовляються працювати з неприємностей,не тому, що я хочу зробити насправді все навпаки.

той факт, що ви втратите стільки часу, поставити на місце через що, коли приходить рахунок, або тобі не платять чи ти не бачиш більше.

я тільки сподіваюся, що це тільки з мого боку так......

я використовую політика повернути, як було.

мені довелося на croma 1.9.,не defappata добре....він відновлюється до витоків і відклала роботу....

занадто часто ви робите вдома і кидають своїх клієнтів, так...

і як, якщо я візьму ваш телевізор на ремонт, тому що не налаштовує канали і повернути мені його в вимкнений!.....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Мене edc16 або edc17?

Не можу скачати файл, пошти номери hw і sw, і якщо він знаходиться в колі, в управління.
    подивіться матвія на жаль, файл, в моєму розпорядженні не кричи, але автомобіль-це mercedes R320 cdi 2009 року 224cv з edc16cp31 від аналізу hexdump я зміг відстежити тільки кількість sw 1037 39 2645 місце також сума контрольна сума, можливо, можуть стати в нагоді в пошуку файлу орі. cks-це 9980 145, до 16
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •