Привіт всім,
сьогодні я "вивчає" відмінності між різними картами, що у мене (починаючи від оригінальної 159 2.4 JTD 210 Л. с. Q4 365.416 ОРІ ), зокрема, порівнюючи оригінал з карти DPF OFF, EGR БЛОК зроблені з Раз
ну я помітив, що другий раз, що порівнювати карти і т. Д. змінюються два значення карту, МОД на 1FDFFC і 1FDFFE, що спочатку стоять ЗМІННОГО струму Б5 02 88
Якщо відкрити файл в шістнадцятковому редакторі, який не змінює нічого, деякі з карт в моєму розпорядженні протестованих працює на авто (оригінал, зіставляється egroff dpfoff, тільки egroff ручний) мають ЗМІННОГО струму Б5 02 88
dpf і egr off off, зроблених раз в ЗМІННОГО струму Б5 02 88
Дві інші карти, які у мене були завантажені на машини (карта лайно з egr залишається активною, карта лайно з egr-відключений другий тренер) мають різні значення в 1FDFFC і 1FDFFE але працюють
Я думав, це контрольна сума, але якщо AC B5 02 88 працює, тому що ECM Titanium намагається змінити його? І особливо, як це може бути рівності між різними файлами?
Таємниця!
Якщо ви хочете, щоб замість карти, але не є впливовим для відповіді. Питання чому ECM Titanium, змінюючи тільки значення в 1FDFFC і 1FDFFE . Послідовності, щоб відтворити поведінку це:
0) Відкриваю ECM Titanium
1) Навантаження у орі
2) Навантаження на мод
3) Дивлюся в 2D на адреси 1FDFFC і 1FDFFE , карти стоять дорівнює (AC B5 02 88)
4) Закриваю 2D
5) засобами я роблю "Порівняти файли" і ось, на додаток до різниці, пов'язані з egr або dpf вистрибує навіть 1FDFFC і 1FDFFE
6) Повертаюся на 2D і на цей раз дві діаграми відрізняються в 1FDFFC і 1FDFFE
Чому?
Дякую за відповіді![]()