-
НОВАЧОК
AdBlue
Добрий вечір всім я новачок на Форумі, я читав правила і я сподіваюся, ви не помиліться, якщо трапиться, вибачте мене, принаймні, на цій ранній стадії.
Я встановив, успішно, декілька додаткових модулів і Бд, що безпосередньо перехоплюючи лінії Can, euro4 і euro5, на практично всіх марок більше замітки. Я хотів би знати, якщо хтось з вас має досвід роботи на euro6, зокрема, на Mercedes-читаю, і відчуваю, що я паршивий. Якщо ви зробили установку з успіхом мені потрібен якийсь рада. спасибі всім заздалегідь
-
Привіт рінго я повинен був спробувати це зробити минулого тижня на stralis, але хазяїн передумав, як тільки я знаю, що тебе контакт
-
Привіт, Рінго, я знаю, на даний момент для євро-6 і ще проблема, але я сподіваюся, що ми знайдемо якесь рішення найближчим часом...
-
НОВАЧОК
-
не вас турбує тільки мене, виявляється, я дам тобі знати
-
НОВАЧОК
Мені підтвердили в іншому форумі, що ходили чутки: емулює слуг, щоб роз'єм OBD працюють на euro6 навіть Мерседес, але ебу AdBlue повинен бути Bosch. Ці новини, які у мене є.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
але навіть mercedes євро-5 повинен бути bosch, принаймні, я знав, що це у вас встановлений також на інші системи?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму