привіт всім, хотів задати питання до тюнер електронні,автомобіль в об'єкт клієнт використовує його кожен день для роботи,а також йде на трасі.автомобіль встановлюється коробка передач tct з подвійним зчепленням.
є список робіт які запущений.
1) riproggrammazione блок тюнер відомих в північній.
2) монтаж і спортивний диференціал.
3) огляд turbo зі зміною проходу масла плюс.
4)автомобіль зараз видає 313 л. с. і, можливо, щось більше 400 нм
тоді зараз я вам поясню, проблемну,після того, як рік встановлено спортивний диференціал народжуються проблеми, тому що механік, що у встановлений диференціал у встановлений зчеплення передач, дорівнює розмаху.клієнт прийшов до нас у майстерню, щоб вирішити цю проблему,після кількох тестів, ми розібрали коробку передач і ми бачили, що там було зчеплення передач, встановлений на навідліг.машина перевірена гбц все ок ,видається клієнту через кілька днів їде по трасі тому-то драйв і через деякий час викидає масло з піддона масло.повертається в майстерню, але я не знайшов нічого, і навіть значення в порядку.
на моє питання, і це ,на вашу думку, видно, що блок управління двигуном і зіставляється, в той час як коробки передач і оригінальний.може останній блок зробити, ледве встигаючи за блок управління двигуном?