Сторінка 1 з 9 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 82

Обговорення: Alfa 147 150 резюме

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    12

Alfa 147 150 резюме

Привіт, хлопці і мало, що використовую titanium і недосвідчений, я купив альфа 19multijet 150 резюме
    І я виявив, що було вже призначено і погано, крім того
    Практично були піднятий значення turbo без
    Натисніть обмежувачі мають зріст 150 очок
    І машина мені йде, і в кінці, коли затонув l проводці акселератора
    Тоді я підняв 150 очок також обмежувач, але він йде відмову в той же менше, але такий же
    Що мені робити??

Спасибі всім
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    дістаньте карту-орі-ла-напишіть випробуйте машину і подивитися, якщо поки все йде добре . повинні піти логіка не для спроб привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    12
    З орі гаразд мої сумніви, і коли встаю, параметри турбо 150 очок, скільки очок я повинен підняти обмежувачі??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Але перш, ніж побачити карту або карту, тому що ви не зробили діагноз, щоб побачити, якщо несправності, що дозволяє на тиск турбо? може бути щось ще? з мапу орі не йде в recovery, тому що є запит, відмінний від зміна карти, це нормально, але повинні йти добре, навіть змінити, якщо пляма прикріплена.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    12
    Ви насправді я зробив діагностику і я знаю, тиску turbo low

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Місце, яке, як справедливо говорить egs, але діагноз, щоб зрозуміти, чи є проблема, що від відмови це тиск турбо, було б корисно також з'ясувати, яка версія 1,9 jtd у вас. І 147 €3 з ебу EDC16c8 або €4 з EDC16C39?

Враховуючи, крім того, що я користувач principiantissimo вам раджу взяти все з плоскогубцями, те, що я скажу, і, можливо, чекає підтвердження або відмови від якоїсь "досвідчений користувач".

У разі edc16c8, оригінальна карта на 150 Л. я думаю, що він на 4000 об і для 70mm3 дизельного палива, тиск в турбо-2330, який також очікуване максимальне значення в карту турбо, а потім у версії мода, якщо збільшена до 150 очок тиск має бути 2480.
    Карти turbo повинні бути 3 адреси 0F82DA,0F851E,0F8762, і вони всі 3 однакові, то після є карта, за адресою 0F89E8, що це повний 2400, що для мене це обмежувач тиску turbo залежно від атмосферного тиску зовні і я думаю, що якщо це була не адекватною, звичайно, тільки що перевищила 2400 дасть збій і я вважаю, що є ще один біт, який знаходиться відразу після карти з турбонаддувом, який обмежує тиск, і це також повинні змінити значення, очевидно, більш 2480.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    12
    То машина і євро-4
    І помилка, і p0237 pressіon low

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Citazione Спочатку Написав alfa150cv Visualizza Messaggio
    То машина і євро-4
    І помилка, і p0237 pressіon low
    pressіon low= низький тиск...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    12
    Я профан я використовую titanium я збільшив тиск турбо 150 пунктів, а також до запису обмежувач turbo я збільшив 150 мої сумніви, і не в тому, що машина, коли він робить стрибків тиску йде ще на тиск і, можливо, я повинен підняти більше обмежувач? ?
    Тому що, якщо не роблю різких accellerate не переходить у recovery

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав alfa150cv Visualizza Messaggio
    ... мої сумніви, і не в тому, що машина, коли він робить стрибків тиску йде ще на тиск і, можливо, я повинен підняти більше обмежувач? ?
    ....
    По мені, це можливо, що є пік тиску, який йде за межу, і, ймовірно, підвищення більше обмежувач проблема зникає, але я seguirei іншому шляху, тобто не працює інтернет, небагато, управління змінної геометрії, змусивши їх відкрити просто pelino не зробити, досягти піку настільки високі, тиск.
    Я повторюю, однак, отримати все, з плоскогубцями, тому що не дуже досвідчений, чекає поради від тих, хто знає більше.
    Я б я тебе posterei вашій карті змінений, і той, орі, тут є дуже багато користувачів, які є експертами і можуть дати нам очі, і порадити, щоб краще

Сторінка 1 з 9 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •