Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 36

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214

Exclamation Ktag a fw 6.070, 0, код клієнта порожній

Привіт всім,
    я сподіваюся, що хтось вийшов з цієї халепи.
    Я заявляю, що проблеми я вже був успішним, і я вирішив переписати SD 6.070 та переробити оновлення протоколів.
    Але тепер він не хоче + знати.
    Ktag зробив 3 авто, ніколи не онлайн.
    всі раптом закрили Ksuite 2.13 і відкрити, коли все сіро і fw 0.
    Я також спробував змінити в 2 рази SD.
    Кожен раз, коли кладу SD в КОМП'ЮТЕР корупції.
    Якщо взяти SD карту, а з іншого Кв 6.070, щоб скопіювати його, ПК, виявляється, зіпсовані SD.
    Хтось був благословенний файл SD 6.070. Бачив, що в інтернеті ходить легенда, що існують файлів SD виправлена помилка і помилка eeeface.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Один раз замість цього він дав мені fw 6.070 та код клієнта і підписка порожні.
    Я поклав файл CFG L14xxxx в папці C:\Ksuite\update і розбивається.
    Проблема є з допомогою ktag з ksuite, де ви використовуєте kess, з update не порожній в сенсі..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але в папці update повинен бути порожнім, ви не можете використовувати його з протоколами про kess всередині нападаючи ktag ви мессінг вгору для сили..
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Це я зрозумів, насправді питання народився звідти.
    Тепер, як я виходжу?
    Якщо взяти SD карту, а з іншого Кв 6.070, щоб скопіювати його в пк з'являється корупції. тому не можу скопіювати.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    Це я зрозумів, насправді питання народився звідти.
    Тепер, як я виходжу?
    Якщо взяти SD карту, а з іншого Кв 6.070, щоб скопіювати його в пк з'являється корупції. тому не можу скопіювати.
    я не розумію, ви хочете сказати, що якщо ти береш sd є інструмент, який добре працює, і покласти в ваш комп'ютер, щоб скопіювати тобі каже, що і корупції? у цей момент, здається, проблема з пк, спробуйте використовувати "чистий" комп'ютер.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    sd ставиш новий ????
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Так, я намагався придбати Sandisk Ультра 3 новий 8Gb, поставив на файли SD 6.070 та нічого.
    Коли він повертається в ПК пошкоджені
    Я також намагався відформатувати повільно спочатку NTFS, а потім FAT32, щоб знищити та відновити MBR, але нічого не.
    Зазвичай Ksuite 2.08 Німецький з файлами update to 2.11 для ktag частину, і виходить відразу ж fw 0.
    Мені не робить update протоколи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Я пробував на 3 різних ПК, або з читання пам'яті SD вбудований в КОМП'ЮТЕР з dvd-SD-зовнішній.
    Ви на практиці, якщо поставити SD з ktag 6.070 s працює, що він зробив 1 запис, каже мені, щоб відформатувати карту SD. звичайно, я зробив скасувати і повернути в ква.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    я думаю, що тобі варто запитати у постачальника, де ви купили, якесь пояснення я повинна дати.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Можливо, ніколи ще в цей момент ти? покладіть microsd на комп'ютер і у властивостях бачите, що має файлову систему raw і відтворено, в будь-якому випадку ваша проблема, ймовірно, є ще одним компонентом, на гв останнє випробування, щоб зробити microsd нову посилку не переробляються макс 4 форматування fat копіювати до папки старої версії, вставте microsd на своє місце, візьми папку update в новій версії і замінити його всередині на свій sw, з'єднує інструмент і запускає sw і подивитися, якщо вирішите так.....

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •