Всім привіт, хлопці,борються з видалення egr, встановлений на delta 1.6 mjt 120 л. з ебу, має hw 0281016235 і sw 1039s33441. Я прочитав ecu, bdm з допомогою galletto v54 і тут перші "трюки",я читаю файл і ecm мені не знайти драйвери,кажу, ну не буде,я намагаюся обробити файл за раз, але нічого мені не змінити нічого...спантеличений цим, що спробую зробити повну резервну копію, і я дізнаюся, що два флеш-файлу не рівні...я згадав одну третину резервного копіювання і може бути застосована в секунду...що може бути?у мене не було жодних повідомлень про помилки читання,а файл все одно було 2048 кб,... Тепер, враховуючи, що egr в питанні маршрут електрично повинен видалити різні dtc тобто "p0490, p0487 і p0409", мені вдалося знайти в районі dtc, але не зуміли застосувати формулу знайшов тут, на форумі...область dct думаю, почніть 1CBECE або в його околицях, але не можу пройти повз цього...додаю файл орі і mod.резервне копіювання sig.rar Я не можу зрозуміти, як використовувати формулу,хтось дати мені кілька порад?