Привіт, я заявляю, що я на початку і хотів би навчитися зіставляти пристойно.
Якщо ви можете подивитися на цю картку і дати мені якийсь відгук/рекомендації про те, як її покращити?
Додаю файл орі і mod.
Спасибі.
Привіт, я заявляю, що я на початку і хотів би навчитися зіставляти пристойно.
Якщо ви можете подивитися на цю картку і дати мені якийсь відгук/рекомендації про те, як її покращити?
Додаю файл орі і mod.
Спасибі.
є деякі душі, pia, що мені може дати відгук?![]()
я не думаю, що з 7 повідомлень хтось тобі допоможу, ти можеш бути так само сумлінно, але ки говорить, що ви є користувачем кошмар??
Що таке заєць? Кролик Abarth
Запитав думку, не що зроблена карта.... хто знає, дайте відгук це правильно, що його мені і покажіть, де він може поліпшити, змушуючи його думати і вчитися. тільки таким чином, ви бачите, хто має доброї волі, щоб вчитися. я, на жаль, це екю, я поки ще не знаю і не можу сказати нічого, але ви побачите, що хтось говорить щось про це
Вибачте, але це не повинно бути особливо в початку, що один питає поради про те, як рухатися в область, для нього новий?
Мені трохи важко втрутитися в інші теми, де мова йде про мод карту з вкладів корисними для інших, якщо вже я не можу працювати для мене в автономії.
Так що те, що ти сказав, мені здається, трохи суперечить духу форуму.
Я беру участь в інших форумах, на теми, де я трохи більше, дай мені термін, спеціаліст, і допомогу, якщо я можу, як той, хто має 1 повідомлення, що той, хто має 10000. Це тому, що я роблю так, безкорисливо, не претендуючи, що ще повинна мені дати те допомогу або внесок. Потім, якщо він робить, тим краще, але у мене немає цих претензій.
Сказав, що, якщо це прийнято на форумі, я дуже радий бути користувач, який тікає.
Привіт.
Wraith, що ти МАФ на свій авто і що стехіометричне відношення ви розрахували?
Опишіть, що результат ви хочете отримати, тому визначити які-небудь зміни в файли (які я зараз не можу відкрити, що я не з пк, підходить).
З приводу "критика" сказав карло, не засмучуйся, але дозволено.. тут, як і в багатьох інших форумах, всі питають, отримують і тікають..
Завжди сумую внесок у дух форуму ПОВИНЕН існувати.
Ти не повинна бути включена бачив, що ти зареєструвався зовсім недавно, але бере участь в обговореннях і ти побачиш, що ніхто тобі нічого не скаже.
Привіт
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
не можу погодитися з вами, що на форумі, кожен повинен зробити свій внесок, а не тільки вимагати допомоги, хоча, якщо, як я вже сказав, де ви починаєте і не знаєте, навіть не речі для себе, я бачу, що триває він може радити іншим.
До речі, повертаючись до теми, що ти маєш на увазі, що ти МАФ? Конкретної моделі або іншого?
Питання стехіометричне співвідношення, те, що я не знаю, як ви повинні налаштувати...в тому сенсі, що теоретично його зниження, дизель, у вас більше потужності, але, як правило, нижче 15:1 повинно почати курити погано. Ось, як ми може відрегулювати для того щоб мати прийнятний компроміс?
Точно, справедливості заради, що в той час я не міг ні зайти, щоб переглянути параметри роботи, тому що я в очікуванні інструменту.
Мета буде оптимізувати трохи автомобіль, надавши йому трохи більше потужності і жвавість, які намагаються поліпшити споживання. Нічого роздратований.
Wraith рада від одного, але один одному прямо..
У вас є "ПОШУК" вище, пошук слова, сказані раніше, і відчувати себе різні пост, ви повинні прочитати трохи, але вийдете переможцем, безумовно,... інформації було дано в надлишку.
Іди, покажи, що ти можеш зробити на цей пост!
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !