Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98

Edc15p audi a3 8l 130cv, карта overboost...

Привіт, хлопці,
    у мене a3 8l 1.9 tdi 130cv з GT1749VA
    я хотів би просити у вас поради щодо того, картку, що ecm titanium називає час overboost...
    щоб зрозуміти, як працює ця карта, я спробував встановити все з нуля...
    я написав його, і я спробував машину на прямій, в 2 км від...
    машина пішла від бога! серед змінені, руху не було і відставання від турбіни... кожному змінено руху автомобіля sgommava...
    тільки що... я зробив більше чи менше 1 кілометра півтора, а турбіну залишив мене на вулиці...
    моє питання... як справи дістанеться ця карта?

в даний час у мене є GT1749VB, з блоку, я встановив на картку ліміт турбо і n75(в режимі overboost) з тим же кроком гольф 4 150cv.
    Я хотів би знати, як і за якими критеріями йде дістанеться карту n75 час overboost, і якщо це правильно, що поставив значення для...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    13
    привіт,
    що ecm titanium не є надійним, що ж стосується імен, які на різних картах;
    що стосується те, що ви говорите, я думаю, що ви маєте на контроль змінної геометрії турбіни (лопатки, внутрішні).
    лопатки змінної геометрії відкриваються і закриваються для оптимізації тиску наддуву, і управляються від клапана pierburg.
    ось відео, яке пояснює вам, як вони працюють
    VGT VNT TURBO - YouTube
    наскільки я бачив, якщо в ecm збільшуються значення в табличній, машина impigrisce, отже, можна зробити висновок, що високі значення = лопатки відкриті, отже, тиск знижується; значення більш низькими цінами = палітра більш закриті, тому тиск більш високий. поставивши його в 0 ти зробив роботу turbo тиск stratosferiche! пропоную поставити відображення оригінальною і піти на крок -2.5% до -10%, але не перестаратися в областях, крутний момент двигуна (1500-2500 оборотів, де чим більше втручання overboost).
    якщо я помиляюся, поправте мене, добре! з повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Зробіть діагностику, щоб увійти і подивитися значення, як вони приходять і ви їх оцінками, що і як робити, перш ніж витрачати гроші на запчастини
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    я зробив журнал з мапу орі, і результат цього...

LOG-02-001-011-008.zip

як ви знаєте з мапу встановлено більш ніж на 70 відсотків вище 2300rpm, але вона не може піти вище 65%

роблячи карту, приймаючи сигнали від значень arl (враховуючи, що я натовп, arl), це результат

09042016.zip

зрозуміло, це теж видно з графіка...

автомобіль погано тягне, штовхає, іноді, коли по гарячих відчуваю, як шум ferraglioso... як якщо sfiatasse де-то, я не можу роз'яснити її, може бути, у мене класична проблема турбо-піки, і це проблема, яка мені робить, так і з оригінальною карті, що зміна карти...

ви думаєте, від цих журналів... n75 працює погано? якщо він працює погано, і ставлю новий, це правильно, що карту я вводжу значення n75 в свм?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    13
    доброго дня, на жаль, я не тому доступ до заслання.
    але вибачте, дайте нам деяку інформацію на турбіни, що у вас встановлений на.. скільки км? в якому стані він зараз? шум ferragliso.. які умови варто крильчатка? танцює? шланги мастила, як вони? геометрія змінної? та ін

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    турбіна "новий" (регенерації), GT1749VB прийнято ibiza cupra fr 160hp, в даний час має більше або менше 2000 км, крильчатка нова, як і всі coreassy, шланги мастила я в чистоті все, змінною геометрією рідини (я пробував рухати штангу під westegate)...
    Якщо ви не можете подивитися логи я зроблю резюме...
    Карта встановлюються значення від 2247 об / хв, 70% піднятися до 4242rpm до 76%... замість цього вона робить 43% в 2247rpm і залів, додаткових 4242rpm отримуєте до 65% від максимального значення (коли холодна, коли тепла, а не піднімається і опускається, щоб факти його)... це значення duty cycle, які я читаю, в групі 011 журналу scope...
    Замість цього, якщо я піднімаю ці значення з карти, як їх підняв від 70 до 80% від 76% до 86%, до 2500rpm конференц-72%, і я вже пік 2800mbar на actual intake press, а потім піднімається і падає, тобто падає до 60%, а потім сходить на 70%, падає до 50 і відноситься до 70, і машина йди в ридання...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    13
    ти впевнений, що турбіна була організована добре? я раджу вам два докази, щоб зрозуміти більше:
    1 спробуйте інший, і подивитися, якщо він йде краще
    2 спробуйте на іншій машині і подивитися, як вона йде
    ці два випробування, розумієте, всі
    де ти, місто?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    ehehehehehe xD дивитися... якщо б у мене був інший турбіни, я б не вагався xD
    також, що був інший автомобіль xD
    я вібо-валентія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Якщо ж вас змушує з оригінальною карті, проблема в тому, механічний. Теоретично у вас проблеми з лопатки геометрії видно, що змінюється від холодної до гарячої. Насамперед provrerei перевірити, що.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    як тільки я реєстру, звук, і я роблю це почути... по-моєму, я обрізається турбіни, колектори з ovalizzati, прибувають температури і sfiatano... потім я журнал так ми краще розуміємо...

слухайте, доброту,
    у мене є досить багато помилок на блок керування двигуном
    один 18062 (Що б датчик масла, що це aftermarket і не визнає його, не знаю, для якого диявола, чому)
    один 19561 (що б n239)
    і один 17849 (що б n75)
    Хто-небудь буде такий добрий, що escludermi ці 3 помилки з файлу ecu оригінал? або, якщо ви могли б пояснити мені, як ви робите, щоб позбавитися від помилки, я б дуже допоможе зрозуміти, як працює...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •