Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

Info ecu sid 206 kuga і, можливо, scodifica

Всім привіт, хлопці, мені вдалося відновити ecu двигуна ford kuga 2.0 tdci 136cv, останній "бренд" Continental SID 206 з різних кодів, які я не розумію, як вони ставляться до гв і які в sw... перший під написом "sid 206" 5ws40862c - то є й інші, в тому числі 8V41-12A650-CB і інші абревіатури з 4 5 букв.Мій перший питання: ecu sid "siemens"? так що навіть цієї марки continental?крім того, враховуючи, що мій колега має kuga з такою автомобілізації можна scodificarla, щоб використовувати його як вилочний навантажувач?ви можете як повністю, то частково?давно чув, що на цих ecu можна було тільки фізично пройти код immo з ecu "старий" в "нової" віа запалювання "старт-стоп" ключ-транспондер. хто-небудь мав справу?дякую

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Що ніхто не говорить мені, принаймні, якщо scodificabile чи ні? Не можу знайти інформацію навколо...я повинен шукати для ecu siemens?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Не знаю, що це ебу, але бачив, що навантажувач почав відкривати і подивитися, якщо є.порт bdm, щоб прочитати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Привіт, ecu sid сіменс, що стосується слова "continental" - це лише абревіатура, але ебу sid. Що стосується scodifica del'ecu kuga свого колеги, щоб використовувати як навантажувач, не можеш цього зробити у зв'язку транспондера ключа, автомобіль не розпочнеться.

P. s. я прошу прощення за попередній відповідь був неправильний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Привіт, ecu sid сіменс, що стосується слова "continental" - це лише абревіатура, але ебу sid. Що стосується scodifica del'ecu kuga свого колеги, щоб використовувати як навантажувач, ви можете зробити це спокійно до тих пір, що коди з 2 блоків управління збігаються в іншому випадку вам доведеться справив заміну всі.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ок, спасибі, blackfog, отже, з цієї ecu, я не роблю нічого? Як це працює у разі поломки ecu, як це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Нічого не зрозумів, Giuseppe89. Ні, на жаль, ви не можете використовувати ці ecu. В разі поломки ecu щось подібне, але замінив всі aggomerato, потім ебу, бортовий комп'ютер, йде заміна коду ключа.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •